2012-2013 aöf dönemi için bir formdan okuduğum bir haberleri sizlerle paylaşmak istiyorum inş doğru değildir şöyle diyor:arkadaşlar biraz önce tasarı ve murat yayınlarıyla konuştm ve artık konu anlatımı çıkaramayacaklarını Açıköğretim fakültesi telif hakkı vermediğini söledi.Yani değişen ünitelere ve konulara AOF kitaplarıyla çalışıcağımızı söledi.
Test kitapları çıkarmış ama konu anlatım özetler artık yayınlamıyacaklarını sölediler.Gerçi mecburen dershanelernde işletmek üzere çıkarırlar da oda ne zamn belli değil.Çıkan test kitaplarıda yeni sistemle ilgili anca kasımın son haftası çıkarmş çünkü onlarada kitaplar ekimin 22 si kayıtta geçermiş :S
Ne yapacağız fikri olan var mı koca koca kitaplardan mı çalışıcaz yeni sisteme acaba bilgisi olan arkadaşlar varmı paylaşırmısınız lütfen bilgilerinizi![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Test kitapları çıkarmış ama konu anlatım özetler artık yayınlamıyacaklarını sölediler.Gerçi mecburen dershanelernde işletmek üzere çıkarırlar da oda ne zamn belli değil.Çıkan test kitaplarıda yeni sistemle ilgili anca kasımın son haftası çıkarmş çünkü onlarada kitaplar ekimin 22 si kayıtta geçermiş :S
Ne yapacağız fikri olan var mı koca koca kitaplardan mı çalışıcaz yeni sisteme acaba bilgisi olan arkadaşlar varmı paylaşırmısınız lütfen bilgilerinizi
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)