Acil durumda klavyeyi , mouse olarak kullanın

• Konu Sahibi Konu Sahibi ze-ta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ze-ta

EmEkli Editör :P
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
699
14
643
Diğer
Fareniz Bozulunca Klavyenizi Fare Yerine Kullanmak İçin Bir Yol Var.Olurya Fareniz Bozulur Ve Acil İşiniz Vardır. İşte O Zaman Bu Yöntem İşe Yarayabilir. Aklınızın Bi Köşesinde Bulunsun
İlk olarak “Alt+Shift+Num Lock” kombinasyonunu kullanıyorsunuz vekarşınıza “Tamam” “İptal” gibi bir yazı çıkacak buna tamam diyorsunuz…
Sonra bu fareyi nasıl kullanabileceğinizi görün…

“2″-”4″-”6″-”8″ tuşları fare imlecini hareket ettirir. 2 aşağıya, 4sola, 6 sağa, 8 yukarıya kareket ettirir, “5″ sol fare tuşu yanitıklamak istediğiniz yere geldiğinizde “5″‘e basıcaksınız eğer çift tıklamak isterseniz “+” basıyorsunuz ve çift tıklıyorsunuz, sağtıklamak istiyorsanız önce “-” sonra “5″ yada “+” (iki tuşabirlikte basılıyor, shift tuşunun kullanımı gibi) bundan sonra mouseniz çalışmadığınız zaman bunu kullanabilirsiniz…

ayrıca denatim masası / erişebilirlik seçenekleri / fare sekmesi /ayarlar- burdada imleçimizin (okun)hızını ayarlıya biliriz.bi köşeye not alın ne olur ne olmaz dimi

teşekkürler işime yarayacagı kesin benim küçükler zırtbırt parçalşıyo mause le klavyeyi bi hafta ekran klavyesi kullandım sinir bişi harfleri tıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…