Acil durum

Melek28283535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
13
7
1
29
Sevgili ablalarım bir hafta önce kuvvetli sol kasık ağrısıyla acile gittim idrar testinden sonra enfeksiyon gördü doktor ve 2 tane antibiyotik tedavisine başladık. Dün akşam kahverengi kanama geldi sonra normal kanamaya döndü. Reglime 6 gün var daha sizce regl mi oldum yoksa başka türlü bir kanama mı yaşadığım. Ağrım falan hiçbir şey yok evlide değilim. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim çünkü korkmaya başladım

Bende rahatsizlandigimda antibiyotik falan icerim ama hic boyle birsey başima gelmemisti. ( regli hizlanmasi ) anlaminda.

Şoyle olabilir icinizdeki iltihabi sökmüs yada söküyor olabilir.
Bence regli olmuyorsunuzdur .

Bende rahatsizlandigimda antibiyotik falan icerim ama hic boyle birsey başima gelmemisti. ( regli hizlanmasi ) anlaminda.

Şoyle olabilir icinizdeki iltihabi sökmüs yada söküyor olabilir.
Bence regli olmuyorsunuzdur .
Belkide dediğiniz gibidir çünkü hiç erken regl olmadım bugüne kadar. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Merheba canım tahminen sana cipro 750, ciprasid vermiştir yanınada purinol yada manurol saşe vermiş olabilir. Yaşadığın yan etki değil iltihabın dışarıya atımı. Korkma. Ama ilaç bitene kadar devam et sakın kesme. İdrar yolu enfeksiyonu tedavi bitmeden bırakılırsa tekrarlar. Bol su iç çok geçmiş olsun

Cipro 500 ve flagyl 500 verdi ama kanama çok fazla bilemiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim

Hayır kist yok. Bugün tekrar gittim doktora kanama normal regl kanamasıymış sadece böbreklerimde protein kaçağı varmış çok şükür iyi haberlerle geldim. Allah hepinizden razı olsun
Canım Kısık ağrın geçti mi peki her gün mi kasık ağrın oluyordu belli zamanlarda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…