Acıl durum Hamılemıyımmmmm ?? ?

Dangell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
10
7
31
Arkadaşlar merhaba aranıza yenı katıldım bu ay yumurtlama gününü dikkate alarak bir çalışma yaptım,belırtılerımde var ancak daha once iki düşük yapmıştım,o yuzden bıraz korkuyorum. Belırtılerımı yazayım ben;
Kasık agrısı adet olcakmısım gıbı,bel agrısı,karnımda kasıntı,gogus uclarımda hafıf sızlama,mıdem dönüyor ara ara, ayaklarım buz gıbı,aşırı uyumaya başladım ve unutmadan adetıme 4 gun varken beyaz yapıskan putur putur bısey geldı acaba hamılemıyım ya cok merak edıyorum adetımede 2 gun kaldı test yapsammı acaba yarın napsam bılemedım kafamdaa delı sorularr :)

Yazdiklariniz gebelik belirtilerine de benziyor adet belirtilerine de. Ben acikcasi bat gecmeden once cok bariz bi belirti hissetmemistim hatta gebe oldugum ay nerdeyse hic belirtim yoktu adet olcagima emin gibiydim diger aylar onlarca belirti bulurdum kendimde. Vucudunuzu cok dinlemeyin bence cnk belirti aradiktan sonra kesinlikle buluyor insan. Benim tavsiyem adetinizin min 2 gun geçmesini bekleyin ve oyle test yapin erkenden umutlanmaktansa saglam bi sekilde adet gectikten sonra ogrenmek bence daha dogru olacaktir ama tabiki karar sizin

Teşekkür ederim canım haklısın yarın benim için buyuk gün inşallah olmam :)

Yok olmadım bugunle beraber 2 gün gecikti test yapmadım yarın yapıcam ben umutluyum göğüs kenarlarında koyulastı,canim

Bana da yardımcı olurmusunuz 6 gün gecti adet olmadım test yapmaya korkuyorum 2 yıldır bebek düşünüyoruz ama 5 ay önce ogrendikki esim varikoselliymis ameliyat oldu ama hala bisey yok aslinda 6 gun geçti ama dedigim gibi korkuyorum test yapmaya sizce napim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…