- 23 Mart 2012
- 1.408
- 19
-
- Konu Sahibi gunesim1311
Konumda bir tane var resimden cok daha güzel göründügne emin olun bolerosuz cok cok daha güzelHaftaya düğün var 42 beden elbıse arıyorum ve topuklu 38-39 numara ayakkabı (rahat olması tercıhım) platformlu olursa ıyı olur...
Fazla kısa olmayacak...elbıse ve cok renklı bısey olmasın...
Düğün arkadaşımın düğünü abartılı elbıselerde olmasın lütfen
Sımdıden hepınıze tesekkur ederım...ıyıkı varsınız :))
Bulamadım CnmCnmKo
Konumda bir tane var resimden cok daha güzel göründügne emin olun bolerosuz cok cok daha güzel
Teşekkürler Cnm bakayım bıraz daha donerım sıze bulamazsam ıstedıgım gıbıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-moda-ilgi-abiyeler-burda-hanimlarrrr.774963/
elbiseler 40-42 beden bir incele istersen
Açılmıo lıng hata verıyorbende birçok takım var öyle düşünürseniz konuma beklerim 42 beden ipekyol ve plaka markalı var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kuecuekyueregin-ucuz-bayan-gi
fiyatlar uygun beklerim cnm
Bunlar canım ama abiye olan resimdeki
Haftaya düğün var 42 beden elbıse arıyorum ve topuklu 38-39 numara ayakkabı (rahat olması tercıhım) platformlu olursa ıyı olur...
Haftaya düğün var 42 beden elbıse arıyorum ve topuklu 38-39 numara ayakkabı (rahat olması tercıhım) platformlu olursa ıyı olur...
Canım ayakkabılara baktın mı?Devam
Tesekkur ederım henüz bulamadım