Gelinbaşı ve Gelin Tacı acil!! düğün geldi, ben hala saçımı nasıl yapacağıma karar vermedim...

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
hanımlar saçlarım toplu olsun istiyorum fakat, kulakların kapanmasını istiyorum :/ herkes bişey yok diyo ama benim bu konuda kompleksim var ve kulaklarımın görünmesini istemiyorum... arşivlerinizden bana uygun saç modelleri gönderirsenizz çookkkk mutlu olurum..

gelinliğim fransız dantelli boncuk işlemeli kabarık bir gelinlik.. duvagımda rahibe duvak tarzında kenarları işlemeli ama ben rahibe duvak olarak kullanmıcam.. yardımlarınızı bekliyorummm

canım çok güzel dagınık topuzlar var bulup ekliorm sabret :)

duvağını alıp kuaförüne gidip bir kaç model dene... bu şekilde karar ver..

ben öyle yapmıştım.. böylece düğün günü stres de olmamaıştım

netim çok yavaş olduğu için ekleyemiyorum canım ama arkadaşın attığı dalgalı modeller hem kapatıyo hem de gerçekten hoş üst kısmını biraz daha kabartabilirsin mesela dalgalı olarak hoş olur

Sade Topuzlar Çok Hoşuma Gidiyor..
2. Çok Güzel..
Hareket İsterseniz de 1. Fotoğraf..

Mutluluklar..

Edit : Kulaklarınızın Görünmesini İstemiyormuşsunuz, Başlığa Bakıp Resim Ekledim..

Yeni Resimler Ekliyorum, Umarım Beğenirsiniz..

Eki Görüntüle 406879

Son düzenleme:
şöyle bişeyler olabilirmi canım ?

Eklentiler

• $101.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $121.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 54
  • $131.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $191.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $208.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 64
dağınık topuz hemen açılırmış gibi geliyor bana, ben de öyle yaptırmayı düşünüyorum ama açılacaksa hemen vageçicem, tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum...

dağınık topuz hemen açılırmış gibi geliyor bana, ben de öyle yaptırmayı düşünüyorum ama açılacaksa hemen vageçicem, tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum...

ben de dağınık topuz yaptırmayı düşünüyodum bu konuyu da cidden düşünmüştüm acaba açılır mı diye merakla bekliyorum cevaplarını ben de :)

ama şöyle de bir durum var spreydir odur budur.... zaten düğünü olanlar o gece saçlarından kaç tane toka çıkardıklarını söylüyorlar yani bence dağınık saç da dayanır be:)

biraz da gidilen kuaföre bağlı sanırım, ben bir kez dağınık topuz yaptırdım kuaförden eve geldiğimde açılmaya başlamıştı bu yüzden pek güven vermiyor...

kızlar kesinlikle kuaför çok önemli çünkü çıtçıtlar için de maşa yapılınca çabuk açılır die korkuolar ama ben nişanım için yaptırmıştm ne bi açılma oldu ne de baska bi sıkıntı dağınık topuzun da açılcağını hiç sanmıorm :)

canım bende nişanımda cok kararsızdım ama kuaförüm oyle bı iş cıkardıkı bıttıgınde mukemmel bı sac ortaya cıktı facede paradise kuaför samsun/çarsamba sayfasına bır bak cok degısık sac modellerı var kapak fotosuda benım:d.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…