• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Acil dogal duran lens tavsiyesi

ladyecho

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
78
31
288
Ankara
Merhaba kizlar,
Aslinda gecen seneden beri gizli gizli forumu okuyordum ama uye olmaya usenmistim sanirim ama su an cok acil bir sey sormam gerekiyor. 1 seneden beri soloticanin renkli numarali lenslerini kullaniyordum ama 2 hafta once suresi dolmus, ne yazik ki gozlerimi rahatsiz etmeye baslayinca aldigim tarihe bakmayi akil edebildim. Goz numaramin da biraz ilerledigini dusundugum icin lens siparis etmeden muayene olacagim ama biliyorsunuz soloticalar ancak 2 haftada geliyor, onlar gelene kadar kullanabilecegim ama yapay durmayan bir lens ariyorum. cogu kiside goruyorum renkli lensleri, gozlerine bakasim dahi gelmiyor timsah gozu gibi oluyor renkli lensler. yesil tonlarinda aylik ya da 3 aylik satilan renkli numarali lenslerin en dogali hangisidir?
soloticali halimi de gostermek isterdim ama link ekleyemiyorum mesaj sayimin azligindan dolayi.

peki renk olarak ne? bir de bu lensleri herhangi bir optikten ayni gun icerisinde temin edebilir miyim? mesela freshlook ve b&l'un numarali renklileri de ayni gun icerisinde temin edilebiliyor. gozlerim bozuk oldugu icin lenslerim olmadan araba kullanmam ya da buzdolabinin icindeki seyleri ayirt etmem bile cok zor.

ya bu sitede herkes solotica kullanıo sanırım tanita tikaram die bi marka var onun hakkında kimsenin bi bilgisi yok mu acaba? çok doğal durduğu sölenio

Ben tanita tikaram kullandım gerçekten çok doğal bi lens, sarısını kullanmıştım ama kahverengi gözü çok açmıyor. Giallo ondan daha doğal ve rengini daha çok açıyor tavsiye ederim

Ben tanita tikaram kullandım gerçekten çok doğal bi lens, sarısını kullanmıştım ama kahverengi gözü çok açmıyor. Giallo ondan daha doğal ve rengini daha çok açıyor tavsiye ederim

peki giallonun 3 aylik ya da ayligi var mi? internetten baktim da birkac siteye, oralarda yillik var sadece :/

Giallo'nun aylığı olduğunu duymadım hiç. Tanita tikaram da yıllık lenstir. Aylık olarak Amazon'u optiklerden aynı gün temin edebilirsiniz. Adore için bir internet sitesi var konyalı diye adore yazıp google'da aratırsanız çıkacaktır zaten numaralı seçenekleri için ne kadar beklemeniz gerektiğini telefon edip sorabilirsiniz maillere cevap yazmıyorlar bazen çünkü.

Rainbow giallo (yeşil ela arası bişi)

B&L grey (mavi)

Tanita tikaram yellow (bu da yeşil, ela duruyor)

Yani benim sitede gördüklerim ve doğal bulduklarım bunlar. Koyu renk gözleri bile iyi kapatıyor ve doğal duruyorlar. Ben de bunlardan birini almayı düşünüyorum zaten...

Giallo ve tanitanın aylık olanların olmaması kötü olmuş yaa...

Son düzenleme:
freshlook colors mavı aldım yanı haresz bugun elıme ulaştı cok dogal cok şaşırttı benı ılkkez haresz lens kullanıyorumda..gozum sıyah cok açık olmasada guzel bı mavı oldu lens marketten 29 tlye aldım kargo onlardan raınbow fıstık yesılıde cok dogal fena yanii...bl damarlıdır green ocean rengı cokharıka olsada herkese olmaz kalındır rahatsz edebılır benım gbı delıler ıcındır :)

Back
X