Diş taşı tetikliyor diye biliyorum
Temizletmenizi öneririm altı ayda bir
Bende 9 haftalik hamileyim. Ilk defa dis etlerim sisti hamilelikte oluyormus. Ama suan tek dusundugum buna ne iyi gelir. Agzimi kapatip dislerimi birlestirince cok aciyor etleri. Onerisi olan varsa lutfen soyleyin
Tesekkur ederim. Gargara yapıyorum. Acaba 9 ay boyuncami boyle surcek bu dis eti sismesi agrisi. Fircalamayada dikkat ediyorum. Dis taslarimda yok. Sadece disimde bi curuk var onun disinda hic sorunum yok. Cok zor cidden. Yemek yiyemedim sanki kendi etimi yiyorum. Iki tavsan disimin eti sismis maf etti beniGebelikte hormanlar değiştiği için diş etleri çok hassas olur. Çok düzenli fırçalayın. Dişntaşınız varsa temizlettirin ve ılık tuzlu su ile gargara yapın.
Hayır canım en fazla 2-3 hafta daha çekersin daha sonra vücut alışır. Bana doktorum bi gargara verdi kloroben diye ama kesinlikle yutma benimki onunla 3-4, günde geçti kanamam falan da vardı hatta etleri sürekli kanıyordu.Tesekkur ederim. Gargara yapıyorum. Acaba 9 ay boyuncami boyle surcek bu dis eti sismesi agrisi. Fircalamayada dikkat ediyorum. Dis taslarimda yok. Sadece disimde bi curuk var onun disinda hic sorunum yok. Cok zor cidden. Yemek yiyemedim sanki kendi etimi yiyorum. Iki tavsan disimin eti sismis maf etti beni
Benimde seninki gibi canim. Sanki dis etim bozukmus agzimda. Disimide bozar diye korkuyom. Etki ediyor mu sence dişeHayır canım en fazla 2-3 hafta daha çekersin daha sonra vücut alışır. Bana doktorum bi gargara verdi kloroben diye ama kesinlikle yutma benimki onunla 3-4, günde geçti kanamam falan da vardı hatta etleri sürekli kanıyordu.
Yok canım dişe bi zararı yok benimkiler kırmızılaşmıştı kan toplamıştı resmen ama gargarayı kullandım geçti ve parandontax diş macunu ve yumuşak diş fırçası almanı tavsiye ederim inanılmaz rahatlattı beni. Paradontaxın etkilerine bakarsan zaten diş eti üzerine bir macun.Benimde seninki gibi canim. Sanki dis etim bozukmus agzimda. Disimide bozar diye korkuyom. Etki ediyor mu sence dişe
Evet canim. Bende öyle yapmayı dusunuyorum teşekkür ederim sagolYok canım dişe bi zararı yok benimkiler kırmızılaşmıştı kan toplamıştı resmen ama gargarayı kullandım geçti ve parandontax diş macunu ve yumuşak diş fırçası almanı tavsiye ederim inanılmaz rahatlattı beni. Paradontaxın etkilerine bakarsan zaten diş eti üzerine bir macun.
Önemli değil canım sağsalim kucağına alırsın inşallah :)Evet canim. Bende öyle yapmayı dusunuyorum teşekkür ederim sagol
Amin amin amin. Insallah allah razi oksun canimÖnemli değil canım sağsalim kucağına alırsın inşallah :)