• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil dis cekimi yardim lutfen

msy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
115
60
98
32
Istanbul avrupa yakasinda pazar gunleri dis cekimi yapan devlet hastanesi biliyormusunuz cok fenayim dis agrisindan dayanamiyorum

Özele git bence canım,normalde bile gidilmez devlete dis muanesine

Ozeller 100den asagi yokmus ya suan da o kadar durumum yok malesef

Hafta ici bulunmuyorki hafta sonu bulasın :işsiz: iltihap falan mı var acaba cok agrıyorms ya sarımsak cigne enfekslyon varsa bana cok iyi gelmlsti gecms olsn

Ozeller 100den asagi yokmus ya suan da o kadar durumum yok malesef

Hadiya burda 40.50 en fazla cekim daha kucuk muaneleri olan yerlere gitseniz? Devlette imkansiz bulamasdinizh.icide sanmiyorum av.yakasi hangi semttesiniz?kolonya koy,kimisi zeytin diyor,bilemedimki

Ben yeni çektirdim Avrupa yakasında 50tl öyle merdiven altı da değil gayet temiz biyer. Avrupa yakasında zaten devlet çekime 2 3 ay sonraya gün veriyor

hafta sonu devlet hastanesinde bulamazsın ancak sigorta ile anlaşmalı hastanelerde bulabilirsin belki. onda da bir miktar katkı payı ödüyorsun

Ben yeni çektirdim Avrupa yakasında 50tl öyle merdiven altı da değil gayet temiz biyer. Avrupa yakasında zaten devlet çekime 2 3 ay sonraya gün veriyor

Yokkk 1 yil tam tamina 1 yil veriyo

Konu sahibi napti acep ?

Hic birsey yapamadim 2 tane disim var ve cektirmekten vazgectim yazik disime hic bir hastane randevusuz calismiyormus tedavi icin esimin memleketine gitmeye karar verdim orada universite hastanesi ucretsiz hemde sirasiz muayene ediyorlar

Agiz ve dus sagligina randevu alin.Hemen cekilir diye biliyorum.Dolgu bile hemen yapilir.Kopru icin gun veriliyor sadece.Ben yarina randevu aldim mesela 182 den.

Gercekten mi cok sagolun haber verdiginiz icin

Hic birsey yapamadim 2 tane disim var ve cektirmekten vazgectim yazik disime hic bir hastane randevusuz calismiyormus tedavi icin esimin memleketine gitmeye karar verdim orada universite hastanesi ucretsiz hemde sirasiz muayene ediyorlar
İyi bir dr .hemen disi cekmez yaşatmaya calisir

Back