acil desteginize ihtiyacımız var lütfen bakın

ayhkdry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
2.447
3.128
Merhaba sevgılı kk üyelerı;
ben bir polis eşiyim
2016 yılında şark tercıhlerı gelen polis memurları tercih yaptı.
yapılan tercıhlerın sonuçlarının açıklanmasına 6 gün kala tercıh yaptıgımız illerin süreleri degişti.
şırnak hakkari yüksekova gibi illerin süreleri 2 yıldan 3 yıla
kars 3 yıldan 6 yıla çıktı (çok il var şuan hatırlamıyorum örnek olarak verdim)
yanı tercıh yaptıgımız illerin süreleri degişti ve bıze yenıden tercıh hakkı tanınmadı

bunun için bır kampanya başlatıldı çünkü bu adaletsızlık için hiçbir çalışma yok ve bız tercıh yaptıgımız dönemdekı surelere tabı edılmedık.
sizden ricamız bıze sadece bır ımza ile destek olup sesımızı duyurmamıza yardımcı olmanız.
lütfen destegınızı esırgemeyın bızım için çok önemli

şırnakta hakkaride diyarbakırda yüksekovada yogun terör bölgesindeki polis arkadaşlarımız eşlerini ailelerini buraya götürmüyorlar çünkü lojman yok terör var ev yok sosyal hayat zaten yok lütfen imzalarken onların ailelerinden ayrı kaldıklarını unutmayalım destek olalım

LİNK PROFİLDE

lütfen destegınızı esırgemeyın herkese iyi günler.

Son düzenleme:
İfade biçimi çok bozuk. Yeniden düzenleseniz. Kampanyanıza göz atan çoğu insan mevzuyu tam anlamamıştır bence.

Konuyu tam anlamadım ve konunun yeri de burası değil kanımca. Ama imzaladım, çözüme ulaşır umarım.

çok şey derdim de.
banlanırım gereksiz yere.
umarım bu direnişiniz sonuç alır ve hak hukuk yolunda gereken desteği görürsünüz :)

Allah yardımcınız olsun. umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur. imzaladım ben de.
çok teşekkür ederim çok sagolun iyiki varsınız

Konuyu tam anlamadım ve konunun yeri de burası değil kanımca. Ama imzaladım, çözüme ulaşır umarım.

imzaladıgınız için çok teşekkür ederim
konu dogu görevine giden polislerin tercih yaptıktan sonra atandıkları illerin sürelerinin usulsüzce değişmesi ve yeniden tercih hakkı sunulmaması şuanda birçok polis üç yıl yapması gereken ile beş yıl altı yıl yapıyor bunun değişmesi için kampanya başlatıldı destek görebileceğimiz sesimizi duyurabilicegimiz heryere yaymaya çalışıyoruz

imzaladıgınız için çok teşekkür ederim allah size dert vermesin

çok şey derdim de.
banlanırım gereksiz yere.
umarım bu direnişiniz sonuç alır ve hak hukuk yolunda gereken desteği görürsünüz :)
çok teşekkür ederim inanınki bizde çok şey söylemek istiyoruz ama muhattap bile yok benim eşim bombalı saldırıda yaralandı ve artık güvenli bir yere gitmek istiyoruz

Anladım.. Usulüyle hakkıyla olan ne kaldı ki artık, şaşırmadım açıkçası..
Amin çok teşekkürler, sizin derdiniz de bir an önce çözülsün umarım.

Konu sahibesi polisler ve ailelerine destek olmak isteriz elbette, onlar bizim için canlarını ortaya koyuyor ama özür dilerim admin onayı olmadan imza kampanyalarına müsade edemiyoruz.
K Kazen 'den onay alırsanız konu aktif edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…