çok teşekkur ederım allah razı olsunimzaladım.
tamam tekrar düzenlıyorumİfade biçimi çok bozuk. Yeniden düzenleseniz. Kampanyanıza göz atan çoğu insan mevzuyu tam anlamamıştır bence.
çok teşekkür ederim allah razı olsun imzalayan arkadaşlarına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı gerçekten çok teşekkür ederimImzaladim
İmzaladım.
Kolay gelsin.
çok teşekkür ederim çok sagolun iyiki varsınızAllah yardımcınız olsun. umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur. imzaladım ben de.
Konuyu tam anlamadım ve konunun yeri de burası değil kanımca. Ama imzaladım, çözüme ulaşır umarım.
çok teşekkür ederim inanınki bizde çok şey söylemek istiyoruz ama muhattap bile yok benim eşim bombalı saldırıda yaralandı ve artık güvenli bir yere gitmek istiyoruzçok şey derdim de.
banlanırım gereksiz yere.
umarım bu direnişiniz sonuç alır ve hak hukuk yolunda gereken desteği görürsünüz :)
Anladım.. Usulüyle hakkıyla olan ne kaldı ki artık, şaşırmadım açıkçası..çok teşekkür ederim çok sagolun iyiki varsınız
imzaladıgınız için çok teşekkür ederim
konu dogu görevine giden polislerin tercih yaptıktan sonra atandıkları illerin sürelerinin usulsüzce değişmesi ve yeniden tercih hakkı sunulmaması şuanda birçok polis üç yıl yapması gereken ile beş yıl altı yıl yapıyor bunun değişmesi için kampanya başlatıldı destek görebileceğimiz sesimizi duyurabilicegimiz heryere yaymaya çalışıyoruz
imzaladıgınız için çok teşekkür ederim allah size dert vermesin
çok teşekkürler inşallahAnladım.. Usulüyle hakkıyla olan ne kaldı ki artık, şaşırmadım açıkçası..
Amin çok teşekkürler, sizin derdiniz de bir an önce çözülsün umarım.