Nerden buldun ilaci bana da lazım 4-5 haftalik erkek arkadaşım istemiyor ayrıldı benden kimseye de söyleyemedim. Ilaci bulamadım intihar etmeye kadar düşünüyorum lütfen yardımcı ol nasil bulurum bu ilaciiMerhaba sabah vajinal yoldan 4 adet cytotec aldim. Kanamam basladi sanirim dusukte gerceklesti ama atesim var. 38.2
Acile gittim hicbir test yapmadi doktor ve atesin yok dedi. Kendi termometremi cikartip onunde olctum 38.2 cikti. O kendi termometresiyle olctu 37.6 cikti. Ama kulak termometresi olmasina ragmen kulak kanalina bile sokmadi termometreyi. Benimle atesin yok diye hala inatlasiyor.. Okadar sinirli ve endiseliyim ki. Benim termometremde sorun yok esimi olcuyorum 37 cikiyor. Benim atesim yuksek.
Atesin 39 u gecerse ve ilaca ragmen dusmezse gel dedi. Ilac aldim ama hala atesim yuksek. Sorum su ki bu ilaci vajinal yoldan alip atesi cikan var mi?
Benim bebeklerimin kalbi durdu. Gebeligi sonlandirmak icin keyfi kullanmadim. Benim yasadigim ulkede eczanede bile yok bu ilaclar. Doktor kendi kliniginde veriyor ya da gebelik haftasi ileriyse hastanede uyguluyorlar. Turkiye'de nasildir bilmiyorum. Bir kadin dogum doktoruna danissan belki yonlendirirNerden buldun ilaci bana da lazım 4-5 haftalik erkek arkadaşım istemiyor ayrıldı benden kimseye de söyleyemedim. Ilaci bulamadım intihar etmeye kadar düşünüyorum lütfen yardımcı ol nasil bulurum bu ilacii
Nerden buldun ilaci bana da lazım 4-5 haftalik erkek arkadaşım istemiyor ayrıldı benden kimseye de söyleyemedim. Ilaci bulamadım intihar etmeye kadar düşünüyorum lüt
Türkiye'de de eczanelerden alınmıyor doktor veriyor gidip muayene ol lütfen o dengesiz adama da şöyle versin parasını düzgün bir yerde ol muayeneni kendini neden sıkıntıya sokuyorsun birlikte yaptınız sonuçtaNerden buldun ilaci bana da lazım 4-5 haftalik erkek arkadaşım istemiyor ayrıldı benden kimseye de söyleyemedim. Ilaci bulamadım intihar etmeye kadar düşünüyorum lütfen yardımcı ol nasil bulurum bu ilacii
Türkiye'de de eczanelerden alınmıyor doktor veriyor gidip muayene ol lütfen o dengesiz adama da şöyle versin parasını düzgün bir yerde ol muayeneni kendini neden sıkıntıya sokuyorsun birlikte
Öncelik senin ne dusundugun önemli yaşın kaç bu arada keşke önlem alsaydınBen onun günahına girmem gel evlenelim otur evde büyüt çocuğu dedi benim okulum var ailem siler beni bu durumu öğrenirse. Bende kabul etmedim o da hiçbir şekilde yardımcı olmuyor bi başıma kaldim
Ayrıca çok sorumsuz biri cok denedik olmadıBen onun günahına girmem gel evlenelim otur evde büyüt çocuğu dedi benim okulum var ailem siler beni bu durumu öğrenirse. Bende kabul etmedim o da hiçbir şekilde yardımcı olmuyor bi başıma kaldim
22 yaşındayım hap alırız dedi sonra almadı bisey olmaz diye düşündüm çok pahalı olduğu için bende alamadimÖncelik senin ne dusundugun önemli yaşın kaç bu arada keşke önlem alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?