Acil Cytotec Kullanan var mi

Bubo

🧸
Pro Üye
15 Şubat 2018
2.660
8.765
158
Merhaba sabah vajinal yoldan 4 adet cytotec aldim. Kanamam basladi sanirim dusukte gerceklesti ama atesim var. 38.2

Acile gittim hicbir test yapmadi doktor ve atesin yok dedi. Kendi termometremi cikartip onunde olctum 38.2 cikti. O kendi termometresiyle olctu 37.6 cikti. Ama kulak termometresi olmasina ragmen kulak kanalina bile sokmadi termometreyi. Benimle atesin yok diye hala inatlasiyor.. Okadar sinirli ve endiseliyim ki. Benim termometremde sorun yok esimi olcuyorum 37 cikiyor. Benim atesim yuksek.

Atesin 39 u gecerse ve ilaca ragmen dusmezse gel dedi. Ilac aldim ama hala atesim yuksek. Sorum su ki bu ilaci vajinal yoldan alip atesi cikan var mi?

Ileride ayni durumu yasayanlar olursa diye yaziyorum. Evet cytotec vajinal yolla bile alinsa atese sebep olabiliyormus.. Suan atesim 37.5 normale dondu..

Ilk dusugumde hem agiz hem vajinal yolla daha yuksek doz alip ateslenmeyince bugun tedirgin olmustum.

Hala dusundukce doktora sinir oluyorum. Yasadigim ulkede ilk kez boyle kaba ve garip bir doktorla karsilastim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…