acil cvp

XSXEKERXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
361
0
mrb 6 haftalık hamileyim ve şuanda çok agrım var sol yan tarafım agrıyor arkaya dogru
normal mi??? hemen yazarsanız sevinirim korktum biraz

Canım bende kasıklarım ağrıması ve sadece 3 gün gecikmemle doktora gittiğimde (ben kistin var diyecek sanmıştım )5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Şuandada 20 haftayı bitidiğim halde hala dönem dönem çok fazla kasık ağrım oluyor doktorum rahim bağlarının gerilmesinden dedi . bence endişe edilecek bişey yok yani bende hala ağrı oluyor. ama çok endişeliysen doktoruna anlat mutlaka.Bak canım aşağıda bir siteden alınma bir yazı var belki biraz rahatlatır seni

“Kasıklarım ağrıyor”
İlk gebe kaldığınızda kasıklarınızda, kalça ve belinizde ağrı hissi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Rahim büyürken onu tutan bağ dokuları da gerilir. Ağrının sebebi de bu gerilmedir. Rahatsızlık verici olsa da, endişelenmenize gerek yoktur.

Öneriler
Ilık bir banyo gevşemenize ve sancılarınızın hafiflemesine yardımcı olur. Ayrıca dinlenme egzersizleri ile de rahatlayabilirsiniz. Ağrılarınız dayanılmayacak kadar şiddetliyse doktorunuza başvurunuz.

Canım ilk aylarda ağrın olması çok normal eger şiddtli değil ise korkma..Rahmin büyüyor ve bbeğin sana tutunmaya çalışıyor..Oyüzden merak etme..tebrik ederim bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…