• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil cvp verin nolurr bilgisi olanlarr ????

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
37
İstanbul
Kızlar ben iktisat bölümüne kayıt oldum sonra çalışmayınca sınavlarada girmedim ilk taksiti ödemiştim kayıt olurken sınavlara girmeyince 2. taksiti ödemedim kayıt silmek lazımmıdır ? 2. taksiti de ödeyip kayıt silmem gerekiyormuş yoksa fazi lenirmiş bu doğrumu lütfen bilgisi olanlar cvp yazar mısınız :(

Şu anda borclu görünürsün ve kaydını silmezler birgün mutlaka o parayı alırlar bence borcunu öde ki bu aralar ödersen 8 tl kadar faiz ödüyorsun günler geçtikçe daha çok faiz ödersin,hacize kadar gider...İlk taksidi yatırmasaydın kaydını rahat sildirirdin...Hem aöf nin hiç bir örgün öğretime zararı yok etki etmiyor...Madem ilk taksidi yatırmışsın bütünleme sınavına asıl biraz hiç olmazsa 7 dersten 5 ini ver 2. sınıfa geç bütünleme sınavı final sınavı yerien geçiyor... 2. sınıfı bitir git önlisans diplomanı al illa 4 sene okuman gerekmiyor ben önlisans diploması istiyorum dersin 2 yıllık mezun olursun...Tabi aklında ne var tam bilmiyorum...

Back