acil cvp lütfen

kocyigit_4334

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
123
56
Alti aylik oglum var son bir bucuk aydir hic durmuyor syrekli mizmiz agliyor kucagimza alip gezdiriyorruz salliyoryz yapmadimiz sebeklik kalmıyor ama sonuc ayni bir ay once dr sol bobrekte kristal var demisti bu yuzden mi neden bilmiyorum sabah beste uyaniyor ne yapicam bilmiyorum benzer durum yaşayan var mi ve tavsiye edebilceginizbagcilar ist Medipol de cocuk dr var mi

Canım disten olabılırmı hem cocuklar buyudukce degısıyor benm kızım her ay ayrı hı huzursuzlk cıkartıyor insallah bıseyı yokturda sadece muzurluktır

Bir ay once disleri gelmiyor demisti dr ama bilmiyorum annem olmasa hic dayanamicam galiba annemde memlekete donunce ne yaparim bilmiyorum zaten kilo veremedim gobek catlakrim yalniz memleketten uzak olusum psikojim hepten bozuldu

Dıs belırtısı ıkı ay once baslıyor canm bıde buyudukce oyun ılgı ıstıyor kilona gelınce ben 64 ıle hamıle kaldım 86 yla dogum yaptm dogumdan hemen sonra 75kıloydum sütüm gelmedı dıye yedırdıler sonuc 81e cıktım kızım 6aylıkken basladm hafıf bır dıyete bıde detoks cayı aldım 1.5 aydır 10 kılom gıttı gece yatmadan yogurda lımon ve yaprak buber ekleyıpte yedım denemenı tavsıye wderm hala emzırıyorm kızımda bı sorun olmadı bu arada ıyıkı annelerımız var canlarımız bızım onlar olmasa ne yapardık benm annemde allah razı olsun cok baktı kızıma halada bakar evlendırdı yıne kurtulamadı :) bak bıde aklıma geldı bende esımle sorunlar yasadım cok streslıydım kızım hıc durmuyordu bende cok aglıyordu doktorum senn stresını hısseder durmaz aglar demıstı bende o kucagımdayken gayet sakın olmaya ozen gosterdım ıse yaramıstı canm

diş olabilir. böbreğinde kristal varsa eğer bol bol su içirin...kristallenme su içilmediğinde meydana geliyor...o da ağrı yapıyor olabilir..

diş olabilir. böbreğinde kristal varsa eğer bol bol su içirin...kristallenme su içilmediğinde meydana geliyor...o da ağrı yapıyor olabilir..
inanın msjları daha yeni okuyorum 15 gün ilk dişimiz göründü şimdi ikincide geliyor ama haaalaa çok mızmız evet kristal ağrı yapıyormuş ama haala suyu sevdiremedim ve sağ böbrekde de başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…