A
angelt
Ziyaretçi
- Konu Sahibi satoo
-
merhaßa..ßen norlewo'yu 8ay boyunca 3 defa kuLLandım.öncekiLerde taßiki etki gösterdi.ßenim sormak istediğim 3. kuLLanmamda etkisi azaLırmı.iLişkiden 4 saat sonra kuLLandım.yan etkiLerini görmedim Sadece iLk kuLLanmamda görmüştüm.Şuan ßir rahatsızLığım yok.ßir hafta sonrada test aLıp kontroL edicem taßi.sormak istediğim sizce etkisini yitirir mi.?aynı ay içerisinde kuLLanmadım.Ve hormonLarda ne gibi ßozukLuLuk yapıyor ßu hap merak ediyorum..
norlevo adet kanamasını gecıktırıyormu.. normalde 4.9.2009 adetım başlamalıydı. ama bugun 6.9. hala adetım yok ama kasık agrılarım var. ayrıca adetıme 3 gun kala ilişkiliye girdim. yani yumurtlama zamanı dışında.
adetim 14 ünde bitmişti 17sinde ilişkim oldu ve ertesi gün norvelo kullandım bugün ayın 25 ı kanamam var normal adet günüme daha 16 gün var korktum ne diyosunuz kızlar ilacın yan etkisi mi kanamam normal adet kanından az ve daha koyu renkte :1no2::sm_confused: cevabınızı bekliyorum
adetınıZ 7 weya 10 gun gecıkebılır ancak daha fazla bır gecıkme olursa test yaptırın..mrblar... sanırım hepimiz aynı konudan müzdaribiz.biz de dün gece 2 kere aynı hataya düştük.14 saat sonra norlevoyu kullandım.adetime 12 gün var daha.ilaç etkisini görsterirse normal dönemde mi kanamam olur? hamile kalma olasılığım nedir acaba:S başıma ilk defa böle bişi geldi.bu yüzden fazlasıyla gerginim ve ne yapacığmı bilmiorum.lütfen bana yardımcı olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?