acil çok önemli kızlar!!!

N

nursenaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nursenaa
Kızlar sat a göremi ultrasonda 7 haftalık bebeğin kalp atışları duyuluyor yoksa yumurtlama gününe göremi 7 haftalık olduğunda duyuluyor?yani nasıl oluyor?yumurtlama gününe göre 7 haftalık gebelik karından ultrasonda görünüyormu?sat a göremi hesaplamak lazım?

• Konu Sahibi nursenaa
canım hamilelikteki herşey sata öre bakılıyor başka hiçbişeyle kafanı karıştırma ayrıca google kaç haftalık hamileyim yaz çıkan ilk site hamilelik boyunca sana yardımcı olacak

• Konu Sahibi nursenaa
tamam canım saolasın.geç yumurtlamada sat a göre 1 hafta eksikmi hesaplıycam

• Konu Sahibi nursenaa
evet son adet tarihine göre.karından görülebilir mi bilmiyorum benimki 8 haftalıkken görünmüştü karından.

• Konu Sahibi nursenaa
sat a göremi seninki 8 haftalıkken göründü canım?birde ondan önce keseyi falan hiçmi görmediniz

bana yazdın sanırım canım.evet 8 haftalıkken karından ultrasonla kalp atışını duyduk.5 haftalıkken keseyi yine karından görmüştü doktorum.evet hepsi sat göre.

• Konu Sahibi nursenaa
sen kaç haftalık hamilesin duydun mu kalp atışını?

• Konu Sahibi nursenaa
gebelik dönemi boyunca bütün hesaplamalar sat a göre yapilir..sat baz alinir her durumda...
yalniz benim kafami kurcayalan baska bisey daha var ki birkac gün önce yine iki konu acmistiniz ve idrar testi yaptim pozitif cikti..kanda baktirdim 3 kez negatifti, doktora gittim yine negatif cevabi aldim yazmistiniz..doktorunuz size idrar testinin bozuk oldugunu söylemis hatta....
simdi siz hamilemisiniz degilmisiniz ben anlayamadim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…