• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil çocuk kalp doktoru lazım

cansuyu55

gökkuşağı
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
73
7
298
56
19 aylık yeğenim için çocuk kardiyoloji profesörüne ihtiyaç vardır hanımlar..dalında en iyi olanını arıyoruz..bir bilginiz varsa lütfen cevap veriniz..yenimde üfürüm var denilmişti ilaçlara tepki göstermediği söylendi. şimdi 3 ay daha ilaca devam edecek olmazsa anjio yapılacak.
ama biz başka bir doktora daha göstermek istiyoruz.bu arada samsundan yazıyorum bilginize....şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...saygılarımla ve sevgilerimle.....:43::43:

geçmiş olsun canım, Ankara'da Başkent hastanesi iyidir ama doktor ismi bilmiyorum

Benim bebğimde kalp hastası olduğu için o kadar çok hastahane ve doktor aradık ki... Biz Kocaelinde yaşıyoruz o yüzden bulduğumuz doktorlar genellikle İstanbulda bi kaç isim verebilirim;

Medipol Mega Üniverstisesi

Doç. Dr Abdullah Erdem (doğumundan itibaren o ilgilendi,ilk anjiosunu o yaptı,ameliyattan sonra kontrollerimize devam ediyor.)

Marmara Üniverstesi

Prof. Dr. Figen Akalın (hamilelğim süresince takiplerimi yaptı ama bazı aksilikler yüzünden o hastanede doğum yapmadım)

19 aylık yeğenim için çocuk kardiyoloji profesörüne ihtiyaç vardır hanımlar..dalında en iyi olanını arıyoruz..bir bilginiz varsa lütfen cevap veriniz..yenimde üfürüm var denilmişti ilaçlara tepki göstermediği söylendi. şimdi 3 ay daha ilaca devam edecek olmazsa anjio yapılacak.
ama biz başka bir doktora daha göstermek istiyoruz.bu arada samsundan yazıyorum bilginize....şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...saygılarımla ve sevgilerimle.....:43::43:

samsunu bilmiyorum ama
üfürüm için neden ilaç vermişler
benim kızımda da var üfürüm
kardiyoloji dr damarlarında darlık oldugunu söyledi
ilaç falan vermedi
ay olarak çok küçük ve bu aylarda üfürüm görülmesi çok normal öncelikle bunu unutmayın
ankarada önebilirim ancak
biz dışkapı hastanesine gittik ve çok memnun kaldık

samsunu bilmiyorum ama
ilaç falan vermedi
ay olarak çok küçük ve bu aylarda üfürüm görülmesi çok normal öncelikle bunu unutmayın

çok tşkkr ederim yanıtınız için..bazı proflar hasta yakınının yüzüne bile bakmıyor stajerleri aracılığla konuşuyo onlrda cvp vermiyo..bizimkide öyle demekki onun için başka doktor arayışına girdik..biz sadece üfürüm biliyorduk ama anjio denilince anladık başka bişey olduğunu:(

çok tşkkr ederim yanıtınız için..bazı proflar hasta yakınının yüzüne bile bakmıyor stajerleri aracılığla konuşuyo onlrda cvp vermiyo..bizimkide öyle demekki onun için başka doktor arayışına girdik..biz sadece üfürüm biliyorduk ama anjio denilince anladık başka bişey olduğunu:(
rica ederim
kesinlikle başka dr götürün meleginizi
daha çok küçük
anjiyo falan da yaptırmayın
imkanınız varsa ankara istanbul gibi büyük şehirlerdeki dr tercih edin
ama istanbulda çocuk kardiyoloji uzmanı ankaraya göre daha azmış saglık bakanlıgı öyle dedi
yani şu şartlarda randevusuz muayne ve güvenilir dr olasalıgı olarak sanırım ankara daha uygun

rica ederim
kesinlikle başka dr götürün meleginizi
daha çok küçük
anjiyo falan da yaptırmayın
imkanınız varsa ankara istanbul gibi büyük şehirlerdeki dr tercih edin
ama istanbulda çocuk kardiyoloji uzmanı ankaraya göre daha azmış saglık bakanlıgı öyle dedi
yani şu şartlarda randevusuz muayne ve güvenilir dr olasalıgı olarak sanırım ankara daha uygun

bu bilgi için çok tşkkr ederim daha mantıklı düşünmemize yardımcı oldunuz..ankara kararaını aldık ordan bakacağız dr..

Çok geçmiş olsun yeğeninize...6 yaşın da oğlumun da patolojik üfürümü vardı..Yani kalbin de delik..
Biz de 3 ay gibi bir süre ilaç kullandık sonra bıraktırdı doktorumuz...2,5 yaşın da kendiliğinden kapandı çok şükür...
İnşallah sizin de herhangi bir operasyona gerek kalmadan iyileşir...

bu bilgi için çok tşkkr ederim daha mantıklı düşünmemize yardımcı oldunuz..ankara kararaını aldık ordan bakacağız dr..

rica ederim
ankarada özel hastanelerde çocuk kardiyoloji uzm.anlaşması yok
yani özel düşünürseniz muayne için en az 300 tl gözden çıkarın
tahliller hariç:34:

samsunu bilmiyorum ama
ilaç falan vermedi
Selam benim oğlumda 1 aylık olacak bit kalp damarı darmış sizin ki düzeldi mi ?

Back