• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ACİL CHİCCO İ MOVE KIRMIZI OTO KOLTUĞU YADA PUSET ARIYORUM

Kubraozdemir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
19
2
36
Arkadaşlar merhaba chicco i move marka kırmızı renk bir bebek arası aldık tanıdığımızdan fakat yenidoğan döneminde kullanabileceğimiz oto koltuğu yada puset kısmını arıyorum hem bebek arabamla kullanmak için hemde oto koltuğu olarak kullanmak için yardımcı olmanızı rica ederim eğer kendisinde yada çevresinde satmayı düşünen bildiğiniz birileri varsa tarafıma haber verirseniz çok sevinirim bebeğim doğana kadar eksiğini tamamlamak istiyorum.

Bizde var bir kırmızı chicco Puset ama dediginiz model mi bilmiyorum

Bizde var bir kırmızı chicco Puset ama dediginiz model mi bilmiyorum

RESMİNİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ. BİZİM BEBEK ARABAMIZ BU SİZİNKİDE Mİ BUNUN AYNISIYDI İ MOVE SERİSİ OLARAK GEÇİYOR

Eklentiler

• imageds.jpeg
    imageds.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar merhaba chicco i move marka kırmızı renk bir bebek arası aldık tanıdığımızdan fakat yenidoğan döneminde kullanabileceğimiz oto koltuğu yada puset kısmını arıyorum hem bebek arabamla kullanmak için hemde oto koltuğu olarak kullanmak için yardımcı olmanızı rica ederim eğer kendisinde yada çevresinde satmayı düşünen bildiğiniz birileri varsa tarafıma haber verirseniz çok sevinirim bebeğim doğana kadar eksiğini tamamlamak istiyorum.
Slm bende Peg-prego nun temiz sıfır ayarında oto koltuğuna benzer koltugu var .bırde puset var markasız ama kaliteli bir urun

Back