- 29 Ağustos 2016
- 278
- 76
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
Kızlar merhaba.Ben yılbaşından önce çeyiz için parçalar almak istiyorum.Şu anda yarı zamanlı çalışıyorum aynı zamanda diploma projemle uğraşıyorum.Annem vefat etti,babam ikinciye evlendi.Teyzem ise pazardan al diyor ve eski modeller öneriyor.Bir arkadaşım var fikir konusunda yardımcı olan.Ama siz de marka ve model olarak önerilerde bulunur musunuz,fikre gerçeketen çok ihyiyacım var,fikir verenim yok.Şimdi yılbaşından önce,bir avmde çeyiz setleri indirime girmiş.Tencere takımı,yemek takımı,çatal kaşık bıçak takımı masrafım konusunda ailem yardımcı olacak.Tekstil urunlerini ve elektronik eşyaları ise tam zamanlı çalışma sistemine geçince kendim kredi çekip taksitle alacağım.Şu an projemin yoğunluğundan dolayı zamanım yok ve set olarak almayı duşunuyorum tencere takımlarını vs.Marka olarak korkmaz,schafer,emsan,karaca,hisar,aryıldız,bernardo vs hangisini önerirsiniz?Set olarak korkmaza daha yakın gibiyim.Ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.Alacağım setin içinde çelik ve granit tencere takımları,çaydanlık ve cezveler,yemek takımı,çatal kaşık bıçak takımı olacak.Korkmaz ,bu set için nasıl sizce...Dediğim gibi şu an indirim olduğu için ve zamanım olmadığı için set olarak duşunuyorum...26 yaşındayım bu arada...