acil cevapppppppppppp

sahinbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
46
7
98
İzmir
2haziranda kontrol hapını bıraktım hamile kalmak istiyorum bu zamana kadar olmadı kaç ayda olur sizler kaç ayda kaldınızzz (((((((((

hç belli olmz cnm 4 gün hap içmediği için tatilde hamile kalan arkadaşım bile var.hapı bıraktıktan sonra 1 yıl kalamayanda.. hamile kalmadan önce mutlaka bi doktora görün...smear testi ver bi baktır doktor folik asit kullan falan diycek zaten böylece şansın daha çok artar cnm.

Bizim hicbir sorun olmadigi halde 14 aydir olmuyor tabi biz cocuk istedigimiz zaman doktora gittik butun tahlilleri hsg falan yaptirdik hicbir sorun yok bakalim kismet isi bu is rabbim insallah verir tum isteyenlere

Ben hiç kullanmadım 2 aydır deniyoruz henüz yok cnm. Hayırlısı olsun de Allaha bırak. Hap ile korunanlarda 3-4 ay deneme gerekiyor diye biliyorum . Tabi belkide olur .

2haziranda kontrol hapını bıraktım hamile kalmak istiyorum bu zamana kadar olmadı kaç ayda olur sizler kaç ayda kaldınızzz (((((((((

Rahim tembelleşiyor hemen kalan da oluyor uzun süre kalmayanda bünyeye göre değişiyor yani ama hapı bıraksanda koruyuculuğu bir süre devam ediyor

çok teşekkür ederim bilgileriniz için arkadaşlar hiç doktora falan gitmedim ben

Bünyeden bünyeye değişiyo canım ben birkaç ay sonra hamile kalmıştım ama devamı gelmedi o ayrı tabi :S

canım bir doktora görünsene belki başka bir durum söz konusudur.
herşeyi doğum kontrol hapına bağlamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…