• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları acil cevaplarmısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adiyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
548
5
96
42
Konya
bebeğimin burnu tıkalıydı ve öksürüyordu antibiyotik verdi.diosit mi,diorit mi ne.bugün 7.gün bırakmalımıyım.niye doktora sormadıysam.bugün aklıma geldi daha.kullanan varsa hemen cevaplayabilir mi.ona göre vercem.

geçmiş olsun, duosit olabilir. benim oğlum 4 yaşında ve 7. ayından itibaren sık sık hastalandı; antibiyotik çok kullandım. başladığımız her antibiyotiği doktorların söylemesi üzerine bitene kadar kullandık. benim bildiğim kadarıyla ve bence bitene kadar kullanmalısınız. ama yanıltmakta istemiyorum.

benim kızımda antibiyotik kullandı dr 10gün kullanıcaksın demişti öle bitinceye kadar falan değil..koca şişe antibiyotik bitinceye kadar kullanılmaz ki..sizin kullandığınız antibiyotik nasıl bişey bilmiyorum ve çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama bitinceye kadar kullanılmaz heralde ya..yinede dra sormadan devam etmeyin ..dra sormadan kesmeyinde..geçmiş olsun

Back