Saç Rengi ve Saç Boyama acil cevap (!)

Canım evet 6lık oksidan kullan hem saçların fazla yıpranmaz bu arada ben fındık kadar igoranın turuncu azaltıcı boyasından eklemiştim ama saçlarımın alt kısımları açık olduğu için ilk başta mavimsi oldu ama bikaç yıkamada gitti mavilikler bence saçının açıklığına göre fındık kadar ekleyebilirsin canım

Tesekkur ederim canim 6lik kullanicam mavi boyaya gerek vr mi hala karar veremedm ama:/

Senin icin soylemistim canim ben hep sonu 1 olanlarla boyuyorum gerci yine fayda etmiyo karar veremedim almadim bugun malzeme. Buraya aslinda tecrube edenler yazsa ne guzel olur

hıı ya o da çok turuncumsu yapıyor işte.. böyle sarımsı bir karamel istiyorum ben.. du bakalım 9.1 deneyeceğim bu sefer.. soruyu sen sordun ama ben sana yardımcı olamadım sen bana oldun tşk..

hıı ya o da çok turuncumsu yapıyor işte.. böyle sarımsı bir karamel istiyorum ben.. du bakalım 9.1 deneyeceğim bu sefer.. soruyu sen sordun ama ben sana yardımcı olamadım sen bana oldun tşk..
:) ne guzel iste belki sen istedigine ulasirsin:)

mavi boyayı mutlaka kullan derim canım kullanmadığın takdirde ilk boyamada küllü gibi gözüken saç bir haftada turunculasmaya baslıyo ve kolestonu sil kafandan nevacolor da çok yıpratıyor garnier düşünebilirsin boya olarak oksidan konusunda arkadasa katılıyorum ama mavi boyayı kullan derim en azından bir kerede turunculuktan kurtulmus olursun :)

Ekledim canim yukarda

Saclarim omzumda. Nr kadar kullanmaliyim mavi boyayi:)

Saclarim omzumda. Nr kadar kullanmaliyim mavi boyayi:)
bezelye buyuklugunde kullansan yeterli canım yanı ben baya bır arastırmıstım cunku aman sakın bır arkadasımız gıbı boyayı karıstırma da kız mavının hepsnı koymus dger boyadan az sıkmıs zıyan olmustu sacları :)

Aaa:/ kotu olmus.. iyi ki uyardin

sonucunu paylaşırsan sevinirim canım valla şu saç maceraları bızı oldurucek :) ben de aylardır sarı macerasndayım acıcı hıc kullanmadan epey bir sarı elde ettim ancak altın sarısı gibi ve nefret ediyorum

8.1 igora + findik kadar mavi boya+ 6lik oksidasyon
Bi kac gune kadar bunlardan emin olup boyarsam kesin paylasirim:)

mavi boyadan o kadar korkmayın kızlar bir fındık iki fındık falan o kadar farketmiyor.. tabi tüpün yarısını koymayacaksın.. en fazla bir parmak boğumu olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…