Saç Rengi ve Saç Boyama acil cevap (!)

birsevgi

'wearealldustparticlesintheuniverse'
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
5.249
9.752
Karamel yansıması bol olan açık kumral saçlarıma 8.1 boya 9lu oksidasyon ve biraz mavi boya koyarsam nasil bi renk elde ederim?

Malzemelerimi bugün icinde almayi düşünüyorum deneyimli olanlar bi akil verebilir mi:/
Koleston loreal palette hangisi daha iyi istediğim kullu tonlarda

ya ben de karamelimsi istiyorum ama böyle turunculuk olmayacak hafif sarımsı karamel istiyorum.. sen onu nasıl tutturmuştun?

bu söylediğin boyalarla küllü olur merak etme mavi boya da katacakmışsın zaten.. marka olarak küllüde hangisi daha iyi diye birşey hiç duymadım ama koleston koyu çıkarır ona göre alırsın numarasını eğer koleston alırsan..

Ay nasil istiyosun bu saci:/

9.1 le boyamistim yikaya yikaya boyle oldu:/

aman ha sakınn. sonu 3le bitenler olmaz daha beter bile yapabilir turunculuğu.. sonu 1li olmalı..
Senin icin soylemistim canim ben hep sonu 1 olanlarla boyuyorum gerci yine fayda etmiyo karar veremedim almadim bugun malzeme. Buraya aslinda tecrube edenler yazsa ne guzel olur

Ben aylarca sarı saçlarımın üzerine koleston 8.1 le boyadım çok güzel oluyordu grimsi açık kumral sonra diplerden kendi rengim çıktıkça yaptığım boyamalarda diplerle uçlar çok garip olmaya başladı altlar küllü dipler turuncu şeklindeydi böyle olunca bende karamel rengine doğru kaydım ama beğenmedim araştırmalarım sonucunda turunculaşmaya neden olan şeyin 30 vol yani %9luk okdidan olduğunu anladım en son yine 8.1le boyadım ama bu sefer %6lık oksidan kullandım ve hiçturunculaşmadı hatta varolan turunculuklarımıda kapadı,tabi küllü renkler yıkandıkça ilk küllüğü kalmıyor ama bu sefer çok beğendim ve bundan sonrada böyle uygulayacağım umarım yardımcı olabilmişimdir

Canim yani koleston 8.1boyaya 6lik oksidan kulkan diyosun oyle mi:)
Mavi boya? Sacimda karamellik hakim.
Bir de boyanin kendi icinden cikan oksidani da ekliyo muyuz yoksa sadece 6lik mi.
Koleston cok yipratiyo diyolar ve benim saclarim cok gucsuz sende boyle bisey oldu mu.
Cok soru sordum ama bu cevaplara ihtiyacim var:/

canım benim saçlarımda da azıcık turunculuk vardı sarıydı saçlarım ve nevanın 2 tüp 8.0 ını ve 1 tüp 8.1 ini karıştırdım saçlarım baya uzun da neyse işte çok güzel bi kumral oldu ama çok da küllü olmadı sen 8 yerine 8.1 kullan hem çok koyu olmaz hem de küllü olur ayrıca igoranın tüp boyalarını kullanmanı tavsiye ederim kutu diyosan da palette al koleston koyu yapıyo oksidanı 6lık al unutma

Igora tup boyayi nerede bulabilirim canim

Igora tup boyayi nerede bulabilirim canim
ben istanbulda yaşıyorum girdiğim kozmetiklerde vardı genelde eğer evine yakın kuaför malzemesi satan yer varsa ordan da bulabilirsin canım yalnız bir tüpü 12 tl nevanın 4 tl falandı.Lakin nevanın saçımda yaptığı yıpranmayı geçirdi parlak ve hoş oldu saçtan saça değişebilir bu gerçi.Benim saçım saçım baya dalgalı ince telli o yüzden yıpranıyo hemen

Peki canim igora 8.1 ve 6lik oksidasyon diyosun yani.
Onunda markasi var mi

eğer çok küllü grimsi bir renk istiyosan soğuk tonlarda bir parmak boğumu kadar(saçın kısaysa daha az) koyabilirsin turunculukların da tamamen kapanmış olur
Cok grimsi istemesem de soguk bi ton istiyorum canim eger sadece igora ve 6lik oksidasyon kapatir turunculugu dersen almayayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…