acil cevap

mantıken yoktur tabiki.ama ben sadece şu çin takvimi hep tutuyor ona şaşıyorum.ne mantığı var anlamadım.

benimkine baktım da şimdi...son adet nisan ayında,yaş 28..kız çıkıyor ama bizim oğlumuz olacak:16:tesadüf denk gelenler vardır belki...

benimkine baktım da şimdi...son adet nisan ayında,yaş 28..kız çıkıyor ama bizim oğlumuz olacak:16:tesadüf denk gelenler vardır belki...
ayy ne güzel yaa Allah kucagıza almayı Sağlıkla nasip etsin... evet sizin ki farklı cıkmış bencede Allah bilir ama tutuyor kimilerinin ki

Mesela Allah sağlıkla sıhhatli evlat versin en basta ama ben kız bebek istiyorum ilkten. çin takvimine göre bu ay olursa erkek olurmuş. ocak ayı olursa kız olurmuş. bende bebek düşünüyorum aklım kayabiliyor.

Ne gerek var Allah aşkına
üstüne üstlük ilk bebeğin

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama yine de cin takvimi acaba tutarmı diye de düşünmekten kendimi alamıyorum

Allah'ın işine karışmak gibi olmasın ama, yakınlarımdan birkaç kişi tuttuğunu söylemişti. Bazıları da tutmuyor dedi. Sanırım arada denk geliyor.

Allah'ın işine karışmak gibi olmasın ama, yakınlarımdan birkaç kişi tuttuğunu söylemişti. Bazıları da tutmuyor dedi. Sanırım arada denk geliyor.
Nasip işte. ya bende cevremdeki arkadaşlara baktım hamıle olupta cinsiyetleri tutttuu cintakvimine göre. Ama Allah bilir

yaaa birde tvden de dinledim netten de baktım. gebe kalmadan önce 2 Aylık gebelik diyeti varmış kız ya da erkek bebek konusunda . mesela 2 ay önce fındık brokoli fasulye yersek kız olurmuş.cikolata et nohut sebze yenirse erkek olurmuş ne kadar doğru acaba yaaa:26:

Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inş. kız yada erkek ne fark eder, yeterki sağlıklı olsun.

Bu arada çin takvimine baktım da şimdi bende tutmamış, erkek diyor, kız evladım var. İyikide var.

2010 yılında doğum yaptım o yıl çoğunluğu kız bebeği idi.
Hastanede sorduğum kişilerin %85 kızdı diyebilirim.
Benimde kızım oldu,arada erkek bebek bekleyende vardı tabikide.

2011 erkek
2012 kız

2013 erkek
2014 kız oluyor

İşin şakası Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin

tamam insan merak eder de yani kız erkek olmasının ne önemi var ki. sağlıklı olsun, Allah azadan noksan etmesin derdi babannem..

Kız yada erkek ne fark eder.Rabbim eli ayağı düzgün salıklı sıhattli,vatanına milletine hayırlı evlatlar nasib etsin.

Back