- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 34
- Konu Sahibi nanelimon16
bebek cinsiyeti için ay kavramı var mı gerçekten? yani kız ayı erkek ayı var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benimde aklımı çin takvimi karıştırdı açıkçasımantıken yoktur tabiki.ama ben sadece şu çin takvimi hep tutuyor ona şaşıyorum.ne mantığı var anlamadım.
ayy ne güzel yaa Allah kucagıza almayı Sağlıkla nasip etsin... evet sizin ki farklı cıkmış bencede Allah bilir ama tutuyor kimilerinin kibenimkine baktım da şimdi...son adet nisan ayında,yaş 28..kız çıkıyor ama bizim oğlumuz olacaktesadüf denk gelenler vardır belki...
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama yine de cin takvimi acaba tutarmı diye de düşünmekten kendimi alamıyorumÇin takviminin tuttuğunu duymuştum.
Bence, kısmet. Rabbim bilir diye düşünüyorum.
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama yine de cin takvimi acaba tutarmı diye de düşünmekten kendimi alamıyorum
bebek cinsiyeti için ay kavramı var mı gerçekten? yani kız ayı erkek ayı var mı?
Evet haklısınız arkadaşlar. kızımda yok oğlumda hangisiolursa olsun yeter ki sağlıklı olsun tüm bebeklerCanım yeter ki Allah Sağlıklı sıhhatli evlat versin.. Cinsiyete ne gerek var![]()
Nasip işte. ya bende cevremdeki arkadaşlara baktım hamıle olupta cinsiyetleri tutttuu cintakvimine göre. Ama Allah bilirAllah'ın işine karışmak gibi olmasın ama, yakınlarımdan birkaç kişi tuttuğunu söylemişti. Bazıları da tutmuyor dedi. Sanırım arada denk geliyor.
Allah bağışlasın cnmAllah sağlıklı bir evlat nasip etsin inş. kız yada erkek ne fark eder, yeterki sağlıklı olsun.
Bu arada çin takvimine baktım da şimdi bende tutmamış, erkek diyor, kız evladım var. İyikide var.