• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap

Kubbbbrayldz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
111
35
13
30
Kızlar adet günümden 10 gün geçti daha sonrasında idrar testi yaptım negatif pazartesi günü kan testi yaptırdım oda negatif çıktı dün akşam çok açık pembe bi leke geldi aynı şekilde de bugün akıntıyla birlikte çok az pembemsi bi leke geldi bu ne demek oluyor lütfen yardımcı olun böyle bişey yaşayan oldumu

belki geç döllenmedir. bende cok bilgili değilim açıkcası hatta gebelik konusunda sıfır bilgisi olup hanile kalanlardanım 😬 ama burada okuduklarıma dayanarak söylüyorum. yani sen 3-4 tane test al her sabah ilk idrarınla birini yap

belki geç döllenmedir. bende cok bilgili değilim açıkcası hatta gebelik konusunda sıfır bilgisi olup hanile kalanlardanım 😬 ama burada okuduklarıma dayanarak söylüyorum. yani sen 3-4 tane test al her sabah ilk idrarınla birini yap
İnşallah ya ben hissediyorum gerçekten hamile olduğumu ama testler negatif çıkımca bıraktım kendimi

kanda değerin kaçtı
Doktor söylemedi yaa tekrar gelmene gerek yok dedi numarasını verdi aradım gebelik yok dedi değerlerimi söylermisiniz dedim sadece hamile olup olmadığına baktık falan diye saçmaladı açıkcası

canım buraya surekli konu acıyorsun cok kafana takıyorsun bu konuyu ve bence stresten adetin gecikti testler negatif eger olsaydı kanda cıkardı 10 gun baya cok çünkü. Regl olacaksın bence fazla umutlanma

büyük ihtimalle regl olcaksın cok kafana takmıssın . kendin bile diyosun hamileyim hissediyorum diye bunu düşüne düşüne geciktirdin belkide canım. lütfen takma

canım buraya surekli konu acıyorsun cok kafana takıyorsun bu konuyu ve bence stresten adetin gecikti testler negatif eger olsaydı kanda cıkardı 10 gun baya cok çünkü. Regl olacaksın bence fazla umutlanma

zaten pembe lekelenme geldiyse yakında sökülür diye düşünüyorum eğer adet olcaksan . bekle bakalım 1-2 gün daha

kendini cok fazla dinliyosun ve belirti var zannediyorsun. Bende öyleydim cunku. 2 ay negatif sonuc aldım oysa belirtiler vardı 🙄 bana göre varmış yani. Bu ay hic umursamadım ve belirti falan hissetmiyorum.

kendini cok fazla dinliyosun ve belirti var zannediyorsun. Bende öyleydim cunku. 2 ay negatif sonuc aldım oysa belirtiler vardı 🙄 bana göre varmış yani. Bu ay hic umursamadım ve belirti falan hissetmiyorum.
Hayırlısı

kızlar hamile kalmak için kendinizi ne kadar sıkar üzerseniz o kadar olmaz. Allah vermiyorsa vardır bi bildiği. ne olur Allahım hayırlı doğru zamanda ver diye dua edin.

Back