- 17 Kasım 2014
- 22
- 5
- 32
-
- Konu Sahibi aydanumut94
KORKUYORUM CUNKU GERİZEKALİ ERKEK ARKADASİMİN OYLE BİRSEY YAPTİGİNİ ANLAMADAN AYAGA KALKTİM HAFİF AKTİGİNİ HİSSETTİM BELİMDRN DİREKT SİLDİM BOL SUYLA YİKADİM AMA İNSAN YİNE DE KORKUYOR . PEKİİ ADET SOKTURUCU KULLANAYIM MI ?Merak etme hamile degilsinn antibiyotikler adet geciktirebiliyor
Adetin gelir bugun yarin ayrica sokturucu nebek yoksa adet olursun bebek varsa birsey olmaz ama bidaha cok dikkatli ol hatta bana laf dusmez ama bana sorarsan bu sekilde de yarim yamalak biseylr yasama bi abla olarak soyluyorum bunu yargilama falan degil uzulme sonraKORKUYORUM CUNKU GERİZEKALİ ERKEK ARKADASİMİN OYLE BİRSEY YAPTİGİNİ ANLAMADAN AYAGA KALKTİM HAFİF AKTİGİNİ HİSSETTİM BELİMDRN DİREKT SİLDİM BOL SUYLA YİKADİM AMA İNSAN YİNE DE KORKUYOR . PEKİİ ADET SOKTURUCU KULLANAYIM MI ?
HAKLISIN HATA OLDUGUNUN FARKINDAYIM İSTEMEDEN YAPILAN BİRSEYDİ VE CEZASINI BEN CEKİYORUM . İNSAALLAH OLURUM ADET ACAİP ŞEKİLDE STRES İÇERİAİNDEYİMAdetin gelir bugun yarin ayrica sokturucu nebek yoksa adet olursun bebek varsa birsey olmaz ama bidaha cok dikkatli ol hatta bana laf dusmez ama bana sorarsan bu sekilde de yarim yamalak biseylr yasama bi abla olarak soyluyorum bunu yargilama falan degil uzulme sonra
Ole belden akmayla hamile olunmuyor sekerim merak etmeMERHABA ARKADAŞLAR 20 YAŞINDA BİR KIZIM HİCBİR İLİSKİYE DE GİRMEDİM AMA GECEN AY SEVGİLİM BELİME BOŞALDI . KASIĞIMDA ŞİŞKİNLİK , GÖĞÜSÜMDE ŞİŞKİNLİK VE HASSASİYET ARADA Bİ MİNİK KASİK AGRISI OLUYOR . DUN ADET OLMAM LAZIMDI NEDEN OLMADIM ACABA ? 1000MG ANTİBİYOTİK KULLANIYORUM VE STRES YAPIYORUM BU YUZDEN OLABİLİR Mİ , DOKTORA GİTMELİMİYİM ?
Aynen :))Hamile degilsin iceri bosalmadan hamilelik olmasi mucize olurdu herhalde
:) 22 aydır normal ilişkiyle bile hamile kalamadim bu kadar kolay degil yaniAynen :))
ben 6 ay ugrastimmm:) 22 aydır normal ilişkiyle bile hamile kalamadim bu kadar kolay degil yanidimii