- 15 Aralık 2020
- 37
- 0
- 25
- Konu Sahibi Lordofrainbow
Merhaba bı konuda sizlere danışmak istiyorum lütfen yardimci olur musunuz. Bundan 1 ay once bı iliski öyküm olmuştu. Yani tam bir birlesme şeklinde degil sürtünme olarak bilinen ilişki. Sadece ic çamaşırı üzerinde çok kısa sureli gel git oldu. Vajina içine, vajina bölgesine, ya da etrafına boşalma olmadi. Boşalma öncesinde olmuştu zaten ama erkek arkadasim temizlenmisti. Olaydan sonra adetim biraz gecikti ama sonra bu kanama oldu. Yani 3 gün sürdü diyebilirim, fakat onceki adetim kadar yoğun değildi. Yerleşme kanaması olabilir mi diye aklima takıldı, o lekelenme seklindeymis sanirim ama ben yine de korkuyorum.sonra bazı seyler hissetmeye başladım. Yani midem doluyken de guruldama sesleri duyabiliyorum, ara ara bas agrim oluyor, goguslerimde bir belirti yok ama sürekli vücudumu dinlediğim için belirti varmis gibi geliyor. Vücudumda ergenlikten dolayi catlaklar vardi zaten ama sanki artmis gibi geliyor. Tüm bu belirtiler psikolojik olabilir mi?? Hamile kalmak bu kadar basit bir şey mi?? Böyle bir durum olsa bile bu kadar erken zamanda ortaya cikabilir mi? Lütfen yardım edin şu an diğer reglimi bekliyorum ama bu stresle yasayamiyorum