Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk geceden çok korkuyorum yapamam istemem canım yanar nasıl yaparıö diye diye korkuyorm nasıl rahat ederim nasıl hangi pozisyon daha iyi olur bilmiyorum neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Valla bacım seni korkutmak gibi olmasın ben 6 gün yapamadım 5 kadeh viski 5 kadeh şarap içtim kendimden geçtim öyle yapabildim. Benim vajinam çok dar evleneli 1 sene olacak hala dar
Merhaba KK üyeleri
Ben nişanlayım ve ben ilk geceden çok korkuyorum nasıl yapıcam nasıl rahat edicem yapamazsam canım yanarsa vb gibi çok korkularım var bana yardımcı olur musunuz ne yapmam neler yapmam gerekiyor
Lütfen diğer açtığınız konudan devam edin ve konu başlığına acil, yardım vb yazmak yerine kurallara uygun içeriği özetleyen, içerik hakkında fikir veren bir başlık girin.