- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
-
Emzirdigin normal canım benim arkadasimda 1sene olmamis duzene yeni yenj giriyor bazen 2 3 ay geçiyormus bile bazilarinda bukadar uzun surer bazilarinda 7 8 9aydegisiyor.Merhaba hanimlar. Ben 7 ay once normal dogum yaptim ve ilk adetimi 5 ay sonra oldum. Suan 2 ay gecti ama hala olmadım. Bu durum normal mi yada basina gelen var mi bir hamilelik belirtisi mi yoksa normal bir durum mu ?
Bir kere oldum ama oglum 5 aylikken suan yedi aylik oldu fakat hala olmadim normal bir durum yani oylemi yanlis anlamamışımEmzirdigin normal canım benim arkadasimda 1sene olmamis duzene yeni yenj giriyor bazen 2 3 ay geçiyormus bile bazilarinda bukadar uzun surer bazilarinda 7 8 9aydegisiyor.
Bu konuyu hatta arkadaşımla yeni konustum oda dogum yaptı 5 6 aylikken olmustu sonra 2 ay olmadiysi suphe etmisti hatta test yaptı çıkmamıştı sonra gordu ama duzensiz di ondada oldu suan 10 aylik cocuk gecikmesi oluyor mus.Bir kere oldum ama oglum 5 aylikken suan yedi aylik oldu fakat hala olmadim normal bir durum yani oylemi yanlis anlamamışım
Cok tesekkur ederim ferahladim suan. Çünkü oglum daha cok kucuk ve tek basimayim esimden baska yardimci olacak hic kimsem yok yasadigim sehirde. Esimin ailesi var fakat yokBu konuyu hatta arkadaşımla yeni konustum oda dogum yaptı 5 6 aylikken olmustu sonra 2 ay olmadiysi suphe etmisti hatta test yaptı çıkmamıştı sonra gordu ama duzensiz di ondada oldu suan 10 aylik cocuk gecikmesi oluyor mus.
Sen dikkat et canim her ihtimale test yaptın mı saglik ocagi yakimsa kan degerini kontrol ettirip sorabilirsin de canim arka arkaya kolay bir durumda değil anliyorumCok tesekkur ederim ferahladim suan. Çünkü oglum daha cok kucuk ve tek basimayim esimden baska yardimci olacak hic kimsem yok yasadigim sehirde. Esimin ailesi var fakat yok
Evde test yaptim negatif cikti ama iste cok korkuyorum ve cok sorunli bir hamilelikte gecirmistim umarim yoktur Allah isteyenlere versin inşallahSen dikkat et canim her ihtimale test yaptın mı saglik ocagi yakimsa kan degerini kontrol ettirip sorabilirsin de canim arka arkaya kolay bir durumda değil anliyorum
Ozamn içini ferah tut normal bu canım ben bikac kisidede gördüm.Evde test yaptim negatif cikti ama iste cok korkuyorum ve cok sorunli bir hamilelikte gecirmistim umarim yoktur Allah isteyenlere versin inşallah
Evet emzirmeden dolayı hormonlar değişiyor ve adet düzeni bozulabiliyor ama süt korumaz malesef.bu inancin yanlış olduğunu cevremde en az 5 kişinin buna inanarak hamile kaldığına şahit oldum ki doktorlarda söylüyor hamile kalabilirsiniz süt korumaz diye.Sen yinede uzman birine danis dogumdan sonra degisiyor diye duydum hormonlar. Erken olanda var olmayanda süt koruyor diye biliyom.
Doğumdan sonra bu normal ama yeniden hamile olma ihtimaliniz de var tabi.her iki durum da çok normalMerhaba hanimlar. Ben 7 ay once normal dogum yaptim ve ilk adetimi 5 ay sonra oldum. Suan 2 ay gecti ama hala olmadım. Bu durum normal mi yada basina gelen var mi bir hamilelik belirtisi mi yoksa normal bir durum mu ?
Normalde olabilir hamilelik belirtiside olabilir. Ben 2.ayımdan itibaren düzenli bi şekilde oldum. Arkadaşım 4.ayda olmuştu sonra 3 hafta gecikti hamileymişMerhaba hanimlar. Ben 7 ay once normal dogum yaptim ve ilk adetimi 5 ay sonra oldum. Suan 2 ay gecti ama hala olmadım. Bu durum normal mi yada basina gelen var mi bir hamilelik belirtisi mi yoksa normal bir durum mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?