Acil cevap verebilir misiniz?

MusMutlu00

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
283
250
18
Merhaba hanimlar. Ben 7 ay once normal dogum yaptim ve ilk adetimi 5 ay sonra oldum. Suan 2 ay gecti ama hala olmadım. Bu durum normal mi yada basina gelen var mi bir hamilelik belirtisi mi yoksa normal bir durum mu ?

Merhaba hanimlar. Ben 7 ay once normal dogum yaptim ve ilk adetimi 5 ay sonra oldum. Suan 2 ay gecti ama hala olmadım. Bu durum normal mi yada basina gelen var mi bir hamilelik belirtisi mi yoksa normal bir durum mu ?
Emzirdigin normal canım benim arkadasimda 1sene olmamis duzene yeni yenj giriyor bazen 2 3 ay geçiyormus bile bazilarinda bukadar uzun surer bazilarinda 7 8 9aydegisiyor.

Sen yinede uzman birine danis dogumdan sonra degisiyor diye duydum hormonlar. Erken olanda var olmayanda süt koruyor diye biliyom.

Bir kere oldum ama oglum 5 aylikken suan yedi aylik oldu fakat hala olmadim normal bir durum yani oylemi yanlis anlamamışım
Bu konuyu hatta arkadaşımla yeni konustum oda dogum yaptı 5 6 aylikken olmustu sonra 2 ay olmadiysi suphe etmisti hatta test yaptı çıkmamıştı sonra gordu ama duzensiz di ondada oldu suan 10 aylik cocuk gecikmesi oluyor mus.

Bu konuyu hatta arkadaşımla yeni konustum oda dogum yaptı 5 6 aylikken olmustu sonra 2 ay olmadiysi suphe etmisti hatta test yaptı çıkmamıştı sonra gordu ama duzensiz di ondada oldu suan 10 aylik cocuk gecikmesi oluyor mus.
Cok tesekkur ederim ferahladim suan. Çünkü oglum daha cok kucuk ve tek basimayim esimden baska yardimci olacak hic kimsem yok yasadigim sehirde. Esimin ailesi var fakat yok 😕

Cok tesekkur ederim ferahladim suan. Çünkü oglum daha cok kucuk ve tek basimayim esimden baska yardimci olacak hic kimsem yok yasadigim sehirde. Esimin ailesi var fakat yok 😕
Sen dikkat et canim her ihtimale test yaptın mı saglik ocagi yakimsa kan degerini kontrol ettirip sorabilirsin de canim arka arkaya kolay bir durumda değil anliyorum

Sen dikkat et canim her ihtimale test yaptın mı saglik ocagi yakimsa kan degerini kontrol ettirip sorabilirsin de canim arka arkaya kolay bir durumda değil anliyorum
Evde test yaptim negatif cikti ama iste cok korkuyorum ve cok sorunli bir hamilelikte gecirmistim umarim yoktur Allah isteyenlere versin inşallah

Sen yinede uzman birine danis dogumdan sonra degisiyor diye duydum hormonlar. Erken olanda var olmayanda süt koruyor diye biliyom.
Evet emzirmeden dolayı hormonlar değişiyor ve adet düzeni bozulabiliyor ama süt korumaz malesef.bu inancin yanlış olduğunu cevremde en az 5 kişinin buna inanarak hamile kaldığına şahit oldum ki doktorlarda söylüyor hamile kalabilirsiniz süt korumaz diye.

Sut korumaz ama siz test yapmissiniz ve negatif cikmis o yuzden gebelik yoktur bence..isterseniz icinizin rahat olmasi icin kaniniza da baktirin. Bir de sakin sut korur diye korunmamazlik yapmayin benim cevremde de boyle hamile kalan cok var

Doğumdan sonra bu normal ama yeniden hamile olma ihtimaliniz de var tabi.her iki durum da çok normal

Normalde olabilir hamilelik belirtiside olabilir. Ben 2.ayımdan itibaren düzenli bi şekilde oldum. Arkadaşım 4.ayda olmuştu sonra 3 hafta gecikti hamileymiş 🤷🏼‍♀️

Şüphe içinde olmaktansa korunun lütfen. Hormon dengesi doğumdan sonra bozulabiliyor. Süt korur diye düşünmeyin.

Benim başıma geldi canım, 5 ay sonra 1 kez adet oldum sonraki ay olmadım herkes sütün koruyordur dedi ama ben inanmayıp test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.

Doğumdan 3 ay sonra adet oldum, 2 ay olmadım.
Ve sonra tekrar oldum, vücudum yeni düzene giriyor derken meğer hamileymişim.
Üstüne görmeymiş ikinci adetim.
En kesin sonuç için kan testi yaptırın ve şüpheli ilişkiden kaçının.
Mümkünse iki ayrı yöntemle korunun.

Back