• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil cevap neolur?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Hanımlar
Benim adetim bu ay 13 ünde başladı dün btmişti .bu ay çok kanamam oldu ya.her bitti sanışmda bi bakyorum bitmemşa
Hanımlar utanarak söylyrum ya cinsel ilişkide çok az kanama oldu.ya bu ne kanaması anlamadm.
Brazda agrı vardı.çok korkuyorum ya kansersem .yarn doktora gtcem ama çok aglyrum çok.sadece backlarm eşmin eli falan işte of.belkide çok oldu.karanlıktı of.ya aglamaktan helak oldum.kanser mi bu:KK42::KK42::KK42:

kendini yok yere üzüyor gibisin. dönem dönem bayanların kanamaları fazla olabilir, bazı dönemlerde azalabilir, stress üzüntü yada çok sevinçli durumarına göre hatta havaya göre bile değişiklik gösterebilir, ayrıca 6 günlük bir kanama normal sayılır. en kötü sonuca varmadan önce biraz sakinleş , iyi düşün iyi olsun arkadaşım.

6 gün evet ama 5.güne kadar aynı kanama miktarı geldi.onu gectm iliskide kanama ndn oldu ya çıldırcam şmdi ya of

abartmayın yahu 6 gün gelmiş ne var bunda.. tam bitmemiştir ilişki sırasında da kalanlar gelmiştir..
ben 15 güne yakın kanama yaşadıgımı bilirimm..

ee yani ne gerek var bu kadar telaşa kendi kendizi strese sokuyorsunuz.. bi hafta falan daha bekleyin hala devam ederse öyle gidersiniz doktora..

Yo kanamam yok artk.duşa da girdim.hiçbişey yoktu artk.agrımda yok.
Ne bilm ya çok korkuyrum böyle seylerden

Hanımlar
Benim adetim bu ay 13 ünde başladı dün btmişti .bu ay çok kanamam oldu ya.her bitti sanışmda bi bakyorum bitmemşa
Hanımlar utanarak söylyrum ya cinsel ilişkide çok az kanama oldu.ya bu ne kanaması anlamadm.
Brazda agrı vardı.çok korkuyorum ya kansersem .yarn doktora gtcem ama çok aglyrum çok.sadece backlarm eşmin eli falan işte of.belkide çok oldu.karanlıktı of.ya aglamaktan helak oldum.kanser mi bu:KK42::KK42::KK42:
Cnm icini ferah tut eminim hic bisi yoktur doktorunda oyle dicektir uzme kendini kadinlarda ara ara olan şeyler bunlar

Hanımlar
Fazla abartmıyormusun durduk yere evham yapma arkadaşım :KK24:

Canım adetin bittiğinin ertesi günü tabii ki kanaman olabilir ilişkiye girince.
İçeride doku kalmış oluyo adetin bittikten sonra, kahverengi akıntı olur ya bazen mesela adet bitince, onun gibi düşün. Normalde o akıntıyla atacaksındır dokuyu ama ilişkiye girince, üstünüz başınız kan olmuştur.
Kanser filan değilsindir, takma kafana bu kadar.
Bir iki gün daha da sürebilir kanama, görünce korkma.

Canım adetin bittiğinin ertesi günü tabii ki kanaman olabilir ilişkiye girince.
İçeride doku kalmış oluyo adetin bittikten sonra, kahverengi akıntı olur ya bazen mesela adet bitince, onun gibi düşün. Normalde o akıntıyla atacaksındır dokuyu ama ilişkiye girince, üstünüz başınız kan olmuştur.
Kanser filan değilsindir, takma kafana bu kadar.
Bir iki gün daha da sürebilir kanama, görünce korkma.

Yani adettendir ozman ama dün bitti.

Back