• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler acil cevap lütfen

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ruyaalice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
15
0
86
Ankara
merhaba arkadaşlar,öncelikle hepinizin bebeklerine Allah sağlık ve uzun ömür versin.ben kendim için değil bir arkadaşım için sormak istiyorum.Bebeği prematüre doğdu,kuvözde kaldı.şimdi doktorlar tek gözünde oksijensizlikten kaynaklı körlük olabileceğini,ameliyat edilmesi gerektiğini söylemişler.bebek çok küçük olduğu için narkoza falan nasıl dayanacak diye korkuyor.lazer tedavisi de olabiliyormuş sanırım ama kesin sonuç verir mi?bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekiyorum.geç kalınmaması gerekiyor.

canım çok geçmi ş ols..........inş şıfa bulur ıyıleşır.........ıyı bır doktora danışın derım.......sonrada gerekıyosa amelıyat olmalı tabıkı...........çok zor ..............rabbım kolaylık versın iyi bir unıversıte hastanesı de olabılırrrr

benim bebeğimde olmuştu hatta cihaza bağlıyken ...:( bence korkmanıza gerek yok yapılması gereknler yapılsın benim bebeğimin iki gözünden de lazer oldu...acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun..:(

kaç haftalık doğdu canım merak ettim benimde riskim var çünkü dünya göz hastsnesi yapabilirmi acaba bi doktorlarına danışsanız?

teşekkür ederim cevabınız için.ilk bebeği olduğu için anne korktu tabi,yaşıda genç.nerede tedavi ettirdiniz bebeğinizi öğrenebilir miyim?doktor ya da hastane tavsiye edebilir misiniz?

tam bilimiyorum haftasını ama 6 aylığa denk geliyor.kontrolünde bir hafta gecikmiş.dünya gözü bende duymuştum ama nasıldır bilemem ama araştırıyoruz.iyi bir yerde tedavi olsun istiyor annesi.

geçmiş olsun, acilen bir üniversite hastanesinin göz hastalıkları bölümünden retina uzmanına vakit kaybetmeden götürsünler

açıkçası ben dünya göz hastanesi falan yani özel hastaneleri tavsiye etmiyorum tabi siz bilirsiniz..
biz cerrahpaşa tıp fakultesinde yaptırmıştık profösör ler giriyor soy adını hatırlamıyorum ama adı sema idi..

buı arada bebek kaç haftalık doğdu.

cnm ben 30 haftalık doğum yaptım ve 1330gr doğdu kızım ve 46 gün küvözde kaldı oksijende retina havaya kalktığı için iki gözündende lazer ameliyat oldu ve süper geçti korkulacak hiçbirşey yok kızımın gözleri bu sayede kurtuldu bu konuda en uzman hastane cerrahpaşa tıp fakültesi süper tavsiye ederim ve sakın zaman kaybetme bebek aynı gün gözlerini açıyo ve hiçbir ağrısı olmuyo

tek göz 500ytl lazer ameliyat aman geç kalmasın geç kalması bebeğin gözlerini kaybedebilir bizzat cerrahpaşadan randevu alınıyor telofon yok çok süper ilgileniyorlar tavsiye ederim hemde tüm yüreğimle araştırma yaparak zaman aşımına uğramayın lütfen.

merhaba arkadaşlar,öncelikle hepinizin bebeklerine Allah sağlık ve uzun ömür versin.ben kendim için değil bir arkadaşım için sormak istiyorum.Bebeği prematüre doğdu,kuvözde kaldı.şimdi doktorlar tek gözünde oksijensizlikten kaynaklı körlük olabileceğini,ameliyat edilmesi gerektiğini söylemişler.bebek çok küçük olduğu için narkoza falan nasıl dayanacak diye korkuyor.lazer tedavisi de olabiliyormuş sanırım ama kesin sonuç verir mi?bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekiyorum.geç kalınmaması gerekiyor.

merhaba ben 26 haftalık doğum yaptım.kıızm simid 3bucuk yasında çok şükür sağlıklı.lazer oldu o da gözleinden.ankara üniveritesinde prof.dr FİGEN BATUOĞLU bu konunun uzmanı.ona giderseniz emin ellerde olrsunuz.geçmiş olsun Allah şifa versin.

Back