Acil Cevap lütfen

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
40
Tüm anneler hepine kucak dolusu selamlamlara.s. ben 37 hafta 5 günlük hamileyim.bugün doktor kontrolum vardı neste filen bağlandım muayene oldum herşey yolunda çok şükür :nazar:Ama hastaneden çıktıktan sonra sağ göğsümün altında bir ağrı hissettim aynı zamandada sertlik şimdi bile biraz biraz bastırayım çok acıyo... acaba bu nedir. süt bezesi filanmi normal bir şeymi bilgisi olan acil cevap versin lütfeeen bu arada ayrı bir soru normal doğum görünüyor benim istediğimde o zaten ama bu aralar hemen doğurup kucama almak istiyorum doğumu yakınlaştıracak bilgileriniz tecrübeleriniz varsa YAZIN LÜTFEENN HE bu arda oğlum olcak ve şuanda 3kg 400 gr :))):emir_bebek:

canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim maşşallah tosunuma baya iyiymiş kilosu sağ göğsünde ağrı hissetmen üşütmekten olebilir cnm dikkat et
eger hersey yolunda gozukuyorsa normal dogur ben sezeryan oldum mecburı cok memnunum ama herkesın aynı olmuyor
dikkat et kendıne canım allah kolay dogumlar nasıp etsın a.s.

hayırlı olsun canım tabi ki süt bezesi simdi vücudun doğuma hazırlanıyor doğal olarak sütlerin birikiyor... bu arada erken doğurmak için hiç bişi yapma böyle şeyde hiç duymadım hayatımda.. bence son haftalarını dinlenerek geçir ve bebeğinin istediği saatte doğmasına izin ver.. zaten o doğunca basını kasıyacak vakit bulamayacaksın.. kendi kendini özleyeceksin... şimdi sakinliğin tadını çıkarmalısın..

acele etme kadın vücudu mükkemmel bir tasarım onu vakti geldiğinde dışarı çıkaracaktır.Çok az anne doğum için 1 hafta daha bekler onda da doktorun müdahale eder zaten sadece ters bişey hissetdiğin zaman doktorunu ara göğsündeki şey için emin değilim doktora sorarsan eminim doğru cevabı o verecektir.Allah sağlıcakla güzel kolay bir doğum nasip etsin sevgiler...

X