• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap lütfen

sofiasofia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
2
0
1
30
2 yıldır evliyim genelde korunuruz dediğim içe boşalma olmaz Ocak ayının 17 si içe boşalma oldu ama ertesi gün hapı kullandım aynı gece aynı şekilde ilişki yasandi ama bu sefer hap kullanmadım yani bildiğin kadarıyla %1 ihtimal var 18 I adet olmam gerekirken hala adet olmadım adet olmadan önce normalde ağrım çok olur ama tek bir ağrı var oda adet olacakmışım değil tualet sıklığım arttı ve en ufak birşey yediğimde midem kalkıyor sizce test yapmalımıyım normalde adetim 5 gün sürer ama bu gün 4 üç gün yarın bitmeli ama başlamadı bile

2 yıldır evliyim genelde korunuruz dediğim içe boşalma olmaz Ocak ayının 17 si içe boşalma oldu ama ertesi gün hapı kullandım aynı gece aynı şekilde ilişki yasandi ama bu sefer hap kullanmadım yani bildiğin kadarıyla %1 ihtimal var 18 I adet olmam gerekirken hala adet olmadım adet olmadan önce normalde ağrım çok olur ama tek bir ağrı var oda adet olacakmışım değil tualet sıklığım arttı ve en ufak birşey yediğimde midem kalkıyor sizce test yapmalımıyım normalde adetim 5 gün sürer ama bu gün 4 üç gün yarın bitmeli ama başlamadı bile
Erken gebelik testlerinden yapın bi adetiniz birkaç gün geçtiği için doğru sonuç çıkar

Bildiğim kadarıyla o ilacı sonrasında içmeniz lazım içip tekrar ilişki yaşandiysa etkisi olmaz. Stresten olmuş da olabilir ama kan vermek en sagliklisi

İçe boşalma olmaz derken geri çekilme yönteminden bahsediyorsunuz sanırım. Bu bir korunma yönetimi değil doğum kontrol hapı kullanın Ella gibi haplar hormonları mahvediyor.

Back