Bebek Beslenmesi acil cevap istiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yaxgxmur sxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
117
1
96
42
İzmir
bebeğim 5aylık oldu gelişimi çok ıyı 4aylıkken drum kilosunu 7800 boyunuda 68cm dedi çokda ıyı oldunu söledi ama bu ay bebeğim hiç meme istemiyo eskisi kadar memeye düşkün değil 5aylık bebeği olanlar yada hatırlayanlar cvp bekliyorum sizden 5aylıkken daha az ve kısa süremi emiyolar eskisi kadar sık emmiyolar içim hiç rahat değil umarım çabuk cevap yazılır...

canım benim bebeğimde 4 aylıkken kilo ve boy sizinki gibiydi.şuan 4,5 aylık bizdede emmeyle ilgili sorun var.bebeğim emmediği için mi sütüm azaldı yoksa sütüm azaldığı için mi emmiyor işte bu soruya cevabım yok.

Benimkide 5 aylık neredeyse 5-6 gündür aynı sorunla karşı karşıyayım bebeğim doğru düzgün emmiyor,eskiden emdiğinde anında uyurdu şimdi çok zoraki emiyo onuda ağlayarak geceleri zaten mama vermeye başladım bizim kilomuzda gayet iyiydi ama ne olduysa anlamadım sanırım bizimkinde diş sıkıntısı başladı seninkininde dişten kaynaklanıyo olabilir ağrısı varsa emmezmiş bebekler umarım geçici bi durumdur bu yüzdende yok yere sütümüz azalmaz inşallah..

maşallahh o belli olmuyokiii pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…