• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap!!! Cylo-Progynova bitmesine iki tablet kala adet oldum ilacı kesmeli miyim, devam mı edeyim.

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
591
103
Kızlar malesef 😭 ilacın bitmesine 2 tablet kala adet oldum. Doktorum adet olursan ya da lekelenme olursa iyi değil ilaç fayda etmemiş demektir demişti 😔 daha kullanacağım üç kutu var. Şimdi o iki tableti kullanayım mı yoksa adetin 5. günü yeni kutuya mı başlayayım. Başına gelen doktora soran falan var mı? Haftasonu doktoruma ulaşamıyorum.

Kızlar malesef 😭 ilacın bitmesine 2 tablet kala adet oldum. Doktorum adet olursan ya da lekelenme olursa iyi değil ilaç fayda etmemiş demektir demişti 😔 daha kullanacağım üç kutu var. Şimdi o iki tableti kullanayım mı yoksa adetin 5. günü yeni kutuya mı başlayayım. Başına gelen doktora soran falan var mı? Haftasonu doktoruma ulaşamıyorum.
Devam et bende bir yıl kullandım

Cyclo ara kanama yapar arada bir Bende aynı durumu yaşadım içmeyen devam ettim
Canım ara kanama olsun sorun değil ben adet oldum. Daha doğrusu dün gece sadece kahverengi lekelenme oldu bu sabah bişey görmedim daha ama benim zaten adetin ilk iki günü kahverengi lekelenme oluyor. Doktora sabah ulaştım kalan iki tableti içme diyo. Üçüncü günü yeni kutuya başla.

Back