Acil cevap cok kotuyum

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
merhaba.su anda adet oluyorum ve cok kotu sancim var.agri kesici ilac yutsam bir zarari olurmu kizlar.lutfen acil cevap verin.karnim ve belim cok agriyo tsk

eğer ilaç içmek istemessen kekik kaynatıp iç rahatlatır
durumun nekadar ciddibilmiyorum ama ben kekikle rahatlarım bel ağrısına çare yok onu çekersin bir iki gün

tsk yorumlariniz icin.valla dayanamadim aldim agri kesici.alt karnimda cok kotu sanci var cunku

aspirin içme ağır ağrı kesiciler içme,ayaklarını daima sıcak tut,hepimiz içiyoruz ciddi zararı olacağını sanmam,geçmiş olsun...

acil yardım...arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var sat29 aralık yumurtlama günlerimŞeniz 7-12Şeniz 8 aralıkta beta-hcg baktırdım sonuç 0.100 çıktı 16 aralıkta tekrar doktoruma gittim sonuç 22 ocakta belli olur dedi ama bakalım dedi sonuç :CüvCüv:1.00:CüvCüv: çıktı sizce dölleniyormudur sonuç yükselirmi lütfen bi şey söyleyin:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Adet sancısına çikolota da iyi geliyor diyorlar bir de ben ağrım olursa karnıma havlu falan ısıtıp koyuyorum çok rahatlatıyor.

Ağrı kesici yada çok çok dayanamayacak durumdaysan eczaneler adet için iğne vuruyorlar çocuk doğurur gibi sancı çekmekten iyidir.

mutlaka adet olduğumda ağrı kesici alırım. almazsam imkanı yok duramam. öyle bir ağrı ve sancı ki anlatılamaz..kramplar halinde gelen ,sanki için çürümüş gibi hissettiren, birşey.mecburum ,her ay bunu yaşamaktansa alıyorum. 2 şer tane 2 gün
.

adet sancısına mate çayı ve melisa çayı çok iyi geliyor eğer belirli bir nedene bağlı değilse.yalnız sadece adet döneminde değil düzenli içmek gerekiyo örneğin her akşam 1 kupa içilebilir yatmadan önce geçmiş olsun..

ben ilk gün ölür ölür dirilirim. ilaç içmesem dayanamam. kimisi de ilaç almamak için direnir hiç anlamam.

canım biota sıcak su koy ayaklarına koy güzelce yat dinlen sıcak su ayaktan karın ağrısını alır

Adet sancısına çikolota da iyi geliyor diyorlar bir de ben ağrım olursa karnıma havlu falan ısıtıp koyuyorum çok rahatlatıyor.

evet canim bende yapiyorum.havluyu isitip karnima koyuyorum.gercekten iyi geliyo

adet sancısına en etk,li MUZ dur...ağrı kesiciden bile etkili
benimde bazı aylar olur sancım bir muz yerim hiç bişeyim kalmaz..bana dr demişti ne alaka yaa dedim kendi kendime..ama şimdi adetli olduğum zamanlarda vazgeçilmezim.......

adet sancısına en etk,li MUZ dur...ağrı kesiciden bile etkili
benimde bazı aylar olur sancım bir muz yerim hiç bişeyim kalmaz..bana dr demişti ne alaka yaa dedim kendi kendime..ama şimdi adetli olduğum zamanlarda vazgeçilmezim.......

aaa canim ilk defa duyuyorum muzu.deneyecegim ama.tsk

Arkadaşlar birde çok sıcak suya bol şeker koyun şerbet gibi sıcak sıcak için o da ağrıyı geçiriyor.Tavsiye ederim.Sanki bi süre çoğalıyor adet ama bence atamadığımız zaman ağrı oluyor vücutta.Bu da anlık bir çoğalma oluyor zaten.Geçmiş olsun.Bide kas gevşeticiler var ben onu kullanıyorum ilaç olarak.

X