Merhaba Arkadaşlar size bi sorum olucak İlk hamileliğim bebeğimin karnımda ölmesi sonucu 3.5 aylık sonlandı. düşük doğum yaptırdılar mallesef. Zaten 3.aydan sonra sorunlu bi gebelik olduğunu aslında bebeklerin ikiz olduğunu ve çok nadir olan genetik bi vaka akardiyak ikiz teşhisi konulmuştu.Çoğunuz bilmiyosunuzdur eminim çünkü doktorlar bile bilmiyodu .Tek sağlıklı bebek var bizim gördüğümüz gekişen diğer bebek gelişimi duruyo kalbi oluşmadan ama vucud kafa büyümeye devam ediyo kan akışı var besleniyo ve sağlıklı bebeğimin kalbinin durmasına sebep oldu. çok zor günler geçirdik helede ilk hamilelik olunca neyse sonuca geliyim genetik bi ton test yapıldı aylarca bekledim ve şükürler olsun ki benim durumumum gen hastalığı değilmiş kaderimiz böyle olmuş.
Üzerinden 6 ay geçti ve yeniden hamileyim.25ocak son adet tarihim ve 27 günde adet oluyorum 21şubat saat 17dekan testi yaptırdım beta 198 çıktı bunun üzerine yine ikiz olabilirde anlaşılmaz mı acaba diye 24 şubat sabah 9da salı günü tekrar beta yaptırdım bu seferde 1169 çıktı sizce bu artış nasıl perşembe tekrar bakalım dedi sağlık ocağı yorumlarınızı bekliyorum.