acil cevap bekliyorum

6 aydır depresyon tedavısı goruyorum buay doktora gıtmem gerektı gıdemedım neyapmalıyım ilacları bırakmalımıyım sızce

İlaç tedavisi biranlamda aslında bizlerde yarattığı hipnoz tedavisi yapabiliyor, başınız çok ağrıyor ve hiç bilmediğiniz bir hapı içip kendinizi iyi hissettiğiniz an iyi oluyorsunuz bir kaç dakikada, yada ben hasta olduğum da muaneye gittiğimde çok sakinleşiyorum bu sanırım biraz psikolij bir durum oluyor, yani kendimizi bilakis dinlemek anlamında.... geçmiş olsun iyigünler

bende insanın dr u kendisi ve inandıklarıdır sanırdım ama gerçekten ilaca ihtiyaç oluyormuş
ferus ilacını bırakma ne kullandığını bilmiyorum ama bazı ilaçlar doz ayarlamasıyla uzun vadede bırakılır benim bildiğim bu arada geçmiş olsun

arkadaslar msjlarınız ıcın tesekkur ederım meltem hanımda sureklı gıttıgim doktora sormamı önerdi bırakmak istememin sebebi tedaviye basladıgımda 40kıloydum cok zayıftım son ıkı ayda 51 kıloya cıktım vucudumda bırsuru catlak olustu bırde artık esımle cocuk ıstiyoruz oyuzden bırakmam gerekıyomus ama sankı ilacları bıraksam gene kotü olcakmısım gıbı gelıyor korkuyorum

allah yardımıcnız olsun.ben bu konuda başka bişey diyemem.

Dostlar, lütfen birbirimize ilaç kullanımı ile ilgili soru sormayalım ve öneride bulunmayalım. Doktorunuza danışmadan lütfen ilaç kullanmayın ve kullandığnız ilacı bırakmayın. Ne tür komplikasyonlar oluşacağını kestiremezsiniz.
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı
www.onlineterapist.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…