• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil cevap bekliyorum kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evkusumuteber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
9
2
1
29
2 yıllık evliyim hiç korunmadan düzenli ilişkimiz var bebiş için doktora gittiğimde bana her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama bebişimiz olmuyor bu ay ilk defa 10 gün geciktim ilk 1 hafta açık kahve pembe lekelenme oldu şimdi hiçbirşey yok 5 tane test yaptım hevesle ama negatif yine de hasta olamadım feci bel ağrım ve ara ara karın ağrım var üzülmemek için doktora gitmedim kan testine sizce varımıdır bişeler boşa mı ümitleniyorum

Yani en neti kan testi yaptır bız bılemeyız kı sureklı negatıf cıkıyor dıyorsun ama suphelenıyorsunda :confused: baska belırtılerın yok mu?

Çok yorgun çok halsizim kasıklarımda batma oluyor şişkinliğim var Bi de hiç olmamıştı dikkatimi çekti dün göbeğimden asağı doğru çizgi oluşmuş normal bişe mi bilmiyorum

Canım ağır iş yapma kendini de yorma birkaç gün daha bekle belki geç döllenme olmustur sonra yine test yaparsın ama dediğim gibi kendini yormamaya bak inşallah hamilesindir

Annem ve kayın validem de sürekli aynısını söylüyor testte çıkmaya bilirmis pazartesini bekleyip gidicem inşallah öyledir canım cok sağol kafamı çok takıyorum diye gecikiyor belki de

Gobek cizgisi icin cok erken canim ama diger belirtilerinle olabilir. Sadece dusuncem idrar testinde 5 tane yapmissin azda olsa cikardi diye inaniyorum ama arkdslarinda dedigi gibi gec dollenme olabilir. Birde bu ay gec yumurtladiysan adetin sarkmista olabilir. Her halukarda 2 yildir bebis olmuyorsa esininde gozukmesinde fayda var beence 🙏 hayirli haberlerinsallahz🙏

Bu ay da hüsrana uğrarsam birlikte gidicez teşekkür ederim iyi dileklerin için sen de inşallah sağlıkla al bebişini kucağına

2 yıllık evliyim hiç korunmadan düzenli ilişkimiz var bebiş için doktora gittiğimde bana her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama bebişimiz olmuyor bu ay ilk defa 10 gün geciktim ilk 1 hafta açık kahve pembe lekelenme oldu şimdi hiçbirşey yok 5 tane test yaptım hevesle ama negatif yine de hasta olamadım feci bel ağrım ve ara ara karın ağrım var üzülmemek için doktora gitmedim kan testine sizce varımıdır bişeler boşa mı ümitleniyorum
Bende çok yaşadım bu durumları biraz psikolojik olabiliyor canım. Testin birinde mutlaka çıkardı diye düşünüyorum. Ama inşAllah geç döllenmedir de gelen akıntıda yerleşme kanamasındır. İnşAllah hamilesindir. Sonucu bize haber et güzel haberlerle gel canım....

Back