Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var benim adet zamanıma daha 3 hafta var ve 3 gün önce bir beraberlik yaşadım eşimle hamile olup olmadığımı anlamam için ne yapmam lazım acil cevap bekliyorum.
canım adetine 3 hafta varmış, 3 gün önce beraberlik yaşamışsın daha ortada fol yok yumurta yok,yerleşme yok yani hiçbirşekilde anlayamazsın ... sabredip adetinin gecikmesini beklemelisin :)
Arkadaslar belli olmaz biliyorum olursa ilk.çocuğum olacak ALLAHIN izniyle sabırsizlaniyorum biran önce sonuç almak istiyorum her ihtimali düşünüyorum araştırmalar yapıyorum. Kan tahlilini 1 hafta sonra yaptirsam sonuç verirmi peki ?
Arkadaslar belli olmaz biliyorum olursa ilk.çocuğum olacak ALLAHIN izniyle sabırsizlaniyorum biran önce sonuç almak istiyorum her ihtimali düşünüyorum araştırmalar yapıyorum. Kan tahlilini 1 hafta sonra yaptirsam sonuç verirmi peki ?
canım heyecanını anlıyorum ama kesinlikle adetini bekle çünkü bazen yumurta döllense bile adetle sonlanabiliyor. bunu öğrenmek iyi olmaz senin için. o yuzden 3 hafta bekle. olacaksa zaten olur ha 10 gün önce öğrenmişssin ha sonra. ayrıca ne kadar stres yaparsan o kadar zorlaşır gebe kalman. sakin ol .
mutlu bi gebelik sağlıklı bi bebeğin olur inşallah