Tsklr biraz aciliyeti var o sebeple biran evvel dönüş bekledigimdenGeçmiş olsun, umarım iyi bir cerrah bulursunuz lakin lütfen konuyu defalarca açmayın.
Bilgisi olanlar yorum yazar zaten
Merhaba geçmiş olsun öncelikle iyi bir cerrah arıyorsanız Gaziantep Özel Hatem Hastanesi'nde Vasıl Ercüment Erbaş var alanında çok iyi ona gidebilirsiniz bu gibi işlemi yapıyor mu bilmiyorum ama bı görüşün istersenizMerhaba kizim 25 aylik gözünün hemen dibinde kist var büyüyor ve gözünü kapatiyor gittikce plastik cerrahlarin almasi gerektiği soylendi acaba bildiginiz bu illerden birinde varmi iyi bir cerrah adiyamanda yasiyoruz ve iyi bir doktor oldugunu dusunmuyorum duydugum yok burda. Acaba cevre illerde varmi
Cok saolun insallahGeçmiş olsun, umarım kısa sürede düzelir.
Yol gitme sorunumuz var o sebeple arabayı hiç sevmiyoralesefAnkara olmaz mı bu doktor cok iyi diye duydum
Prof. Dr. Altuğ ÇETİNKAYA (@altugcetinkaya) on Instagram
9,317 Followers, 263 Posts - 📌Univ of Cincinnati fellowship-trained Oculoplastic Surgeon 📌European Board Certified Ophthalmologist Randevu ve bilgi için,↙️ 📲 0530 279 0315instagram.com
Allah saolunGeçmiş olsun, umarım kısa sürede düzelir.
Keske gidebilmek okadar . Adi neydi acaba yinede cok saolunAnkara'da Başkent Üniversitesi'nde ciddi bir yaralanması vardı kayınpederimin çene ve boyun kısmında çok güzel toparladılar.
Yaa cok saolunMerhaba geçmiş olsun öncelikle iyi bir cerrah arıyorsanız Gaziantep Özel Hatem Hastanesi'nde Vasıl Ercüment Erbaş var alanında çok iyi ona gidebilirsiniz bu gibi işlemi yapıyor mu bilmiyorum ama bı görüşün isterseniz
Cok saolun istanbul , ankara bizde cok istiyoruz ama nasıl gidip gelecegiz bilemiyoruz yoluda hiç sevmiyor çünkü çocuğumuz sehir içi bes dk yolu zor durduruyoruzİstanbul Cerrahpaşa üniversitesine gelmenizi öneririm. Çok geçmiş olsun
Ben arastirdim özel hatem hastanede degil sanirim ayrilmis kendine özel muayene yeri açmış acaba nerden biliyorsunuz bu doktoruMerhaba geçmiş olsun öncelikle iyi bir cerrah arıyorsanız Gaziantep Özel Hatem Hastanesi'nde Vasıl Ercüment Erbaş var alanında çok iyi ona gidebilirsiniz bu gibi işlemi yapıyor mu bilmiyorum ama bı görüşün isterseniz
Ben hala hatemde diye biliyorum 6 yıl çalıştım o hastanedeBen arastirdim özel hatem hastanede degil sanirim ayrilmis kendine özel muayene yeri açmış acaba nerden biliyorsunuz bu doktoru
Amin saolun insallahAllahım acil şifalar versin inşallah.
Ben hala hatemde diye biliyorum 6 yıl çalıştım o ha
Hii ne güzel. Baktimda isim goremedim ama bi bakalim goruselim saolunBen hala hatemde diye biliyorum 6 yıl çalıştım o hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?