Acil cevap antep,urfa Diyarbakır bildiginiz en iyi plastik cerrah

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
Merhaba kizim 25 aylik gözünün hemen dibinde kist var büyüyor ve gözünü kapatiyor gittikce plastik cerrahlarin almasi gerektiği soylendi acaba bildiginiz bu illerden birinde varmi iyi bir cerrah adiyamanda yasiyoruz ve iyi bir doktor oldugunu dusunmuyorum duydugum yok burda. Acaba cevre illerde varmi

Ankara'da Başkent Üniversitesi'nde ciddi bir yaralanması vardı kayınpederimin çene ve boyun kısmında çok güzel toparladılar.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle iyi bir cerrah arıyorsanız Gaziantep Özel Hatem Hastanesi'nde Vasıl Ercüment Erbaş var alanında çok iyi ona gidebilirsiniz bu gibi işlemi yapıyor mu bilmiyorum ama bı görüşün isterseniz

Geçmiş olsun, umarım kısa sürede düzelir.
Cok saolun insallah
Yol gitme sorunumuz var o sebeple arabayı hiç sevmiyoralesef o kadar süre oyalamam çok zor

Yaa cok saolun biz burda gittik bir kac doktor ama sadece plastik cerrah yapar dediler ve burda sadece bir tane var oda sıra bulmak cok zor iyimi bilmiyoruz . Ozeldede varmi bi gikrim yok varsa ne kadar iyi

İstanbul Cerrahpaşa üniversitesine gelmenizi öneririm. Çok geçmiş olsun
Cok saolun istanbul , ankara bizde cok istiyoruz ama nasıl gidip gelecegiz bilemiyoruz yoluda hiç sevmiyor çünkü çocuğumuz sehir içi bes dk yolu zor durduruyoruz

Ben arastirdim özel hatem hastanede degil sanirim ayrilmis kendine özel muayene yeri açmış acaba nerden biliyorsunuz bu doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…