- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 27
- Konu Sahibi 68aksarayli
Kızlar merhaba geçen hafta salı ovitrelle çatlatma iğnesi oldum gece 12 de bugün bı hafta oldu etkisini takip etmek için gebelik testi yaptım negatif çıktı bu kadar erken etkisi geçmiş olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım evet 9. Günde geçenler de var.Test bu şekilde
Benmki 7. Gün ama bu kadar erken olabilir miCanım evet 9. Günde geçenler de var.
AA ben 12. Gün sandım. Evet baya erken geçmiş kuzum. Bakalım tecrübeli arkadaşlar yazarlar da öğreniriz. Sen gün gün takip edecek misin? Pozitife döner umarım. Döllenmeden sonra 12. Günde idrara düşüyor diye biliyorum ben.Benmki 7. Gün ama bu kadar erken olabilir mi
Evet edeyim diyorum o yüzden 7. Gün başladım direk negatif çıkınca şok oldum yapacam 15. Güne kadar iğneyi 12 de yaptım onu yanlış anlamisindirAA ben 12. Gün sandım. Evet baya erken geçmiş kuzum. Bakalım tecrübeli arkadaşlar yazarlar da öğreniriz. Sen gün gün takip edecek misin? Pozitife döner umarım. Döllenmeden sonra 12. Günde idrara düşüyor diye biliyorum ben.
Iğnedeki beta hcg 7-10 günler arası yalancı gebelik olarak çıkıyormuş. Iğnenin kullanımında yazıyor. Benim de bugün 12. günüm gebelik testim bu sekildeEvet edeyim diyorum o yüzden 7. Gün başladım direk negatif çıkınca şok oldum yapacam 15. Güne kadar iğneyi 12 de yaptım onu yanlış anlamisindir
Bir iki gün takip et koyulaşma olacak mı diye bende negatif çıktı 5 saat sonra poztife döndü negatif olan testIğnedeki beta hcg 7-10 günler arası yalancı gebelik olarak çıkıyormuş. Iğnenin kullanımında yazıyor. Benim de bugün 12. günüm gebelik testim bu sekilde
Aslında epey belirgin görünüyor. Kaçıncı günündesinBir iki gün takip et koyulaşma olacak mı diye bende negatif çıktı 5 saat sonra poztife döndü negatif olan test
Sabah bu şekilde degldi 5 saat sonra bu şekilde olduAslında epey belirgin görünüyor. Kaçıncı günündesin
Testi yarn tekrarla bence . Bende merak ettimSabah bu şekilde degldi 5 saat sonra bu şekilde oldu
Inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz o zaman :)evet 7. gunde negatife donme yasadim daha once, bazi kisilerde vucuttan daha erken atiliyor.sali gecesi igne olduysaniz peraembe catlama olmustur. haftaya persembe ya da cuma adet doneminiz oluyor, pazartesiden itibaren erken gebelik testi ile cikma ihtimali yuksek :)
İnşallah inşallah Allah'ın izniyleBenımde bugun iğneden sonraki 8.günüm 3.günden başladım bende bugun yenı negatıfı gordum ınsallah pozıtıfe doner testlerımız
Edecem zaten takip edecem 13. Güne kadar falanTesti yarn tekrarla bence . Bende merak ettim
Evet öyle Perşembe aşılama oldum ama takip ediyorum iğne etkisini inşallah bundan sonra koyulaşma olurevet 7. gunde negatife donme yasadim daha once, bazi kisilerde vucuttan daha erken atiliyor.sali gecesi igne olduysaniz peraembe catlama olmustur. haftaya persembe ya da cuma adet doneminiz oluyor, pazartesiden itibaren erken gebelik testi ile cikma ihtimali yuksek :)
9 gün erken olabilir canmMerhaba kızlar bende iğne olalı 9 gün oldu ve bu akşam erken gebelik test yaptım silik çizgi şeklinde çıktı sizce doğru olabilir mi birazdan kan vermeye gideceğim