ACIL burun doktoru Istanbul!

JustBerna

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
8
0
296
34
Merhabalar arkadaslar,

Kiz kardesim ameliyat olucakti yarin, fakat doktor son anda iptal etti ve ortada kaldik. Istanbulda önerebiliceginiz doktor var mi? En fazla 60.000 butcemiz.

Bu arada Dr. Sertug Sinan Ege’yi kesinlikle önermiyoruz. Biz yurt disindan cikip bura geldik ve ucaktan indigimiz gün ‘Maalesef makinemiz bozuk’ diye aradilar. Sonrasinda aradik ve klinigine gelicegimizi söyledik, bize klinik kapali dediler, ama gidip gördük hic te kapali degildi. Bize cok kaba davrandilar. Hic insan yerine koymadilar, ayrica makine bozukluguna da inanmiyoruz.

Kardesım murat üstündag a yaptırdı
Adamın yurtdısından filan cok hastası var
Ama yaptıgı burun hıc oo burnun degısmıs denılecek burun durmuyor
Zaten kendıde fonksıyonel kullanıslı fılan bıseyler soyluyor ..
Kardesımın hafıf kavıs ve burun ucu dusmesı vardı ıncecıktı burnu
Suan yandan tamam güzel ama önden burnu buyuk gorunuyor

Ama o cok memnun.. bunları soyledıgımde ben memnunum dıyor

Ben cok mukemmellıyetcıyım belkıde ondan
Yada kardesımın ıhtıyacı yoktu cok degısıklık olmadı yani

Olumlu begendıgım konuya gelırsek
Onun ıcın bu doktoru secmıstı
Amelıyat oldu cıktı tampon alcı bs hıcbırsey yok
Agrı sızı yok
Kardesım cok beyaz tenlı okadar moraranları fılan gorunce korkuyorduk
Hıc morarma şişme yok
O aksam hastaneden cıkabılırdı
Bız konforlu dıye kalsın ıstedık

Amelıyattan cıktı ve sonrası hıc amelıyat olmamıs gıbı hayatına devam ettı. Ben ona cok sasırmıstım
Sezeryan amelıyat daha zor geldı gozume.
Panık atak be anksıyete hastası olmama ragmen onu oyle gorunce bende olmak istedim

Peki klinik acıkca işlem yapıyorsa ,size neden yapmadı anlamadım.

UYARI:
Hakan kara denen doktora kesinlikle ameliyat olmayin ben oldum ama boşa oldum üstelik sinirden kanser oldum. İstediğim burnum yapılamadı ve sanki devlet hastanesinden yapılan ameliyatlardan farkı yoktu çünkü ameliyat sonrası kontroller sorunluydu. Haftada 1-2 sefer ve dar saat aralıklarında Okan hastanesinde bakıyordu zaman genişliği yoktu ve kontrollerde de hiç hatasını kabul etmezdi anca masaj yaptırırdım ama masaji da işe yaramazdi çoğu doktorun hastalarına önerdiği burun yapışkanlı ve bandını bile önermedi. Ve daha kötü oldu burun. Ameliyattan sonraki ilk 2-3 ay sürekli burna harika diye gecistirdi halbuki çevremdeki herkes ve ben, sıkıntıları görüyorduk en sonunda bu doktorla tartışma boyutuna gitti ve mahkemelerden ondan bundan konuşur olduk. Bizim psikolojimize laf eder oldu. Ne iletisim düzgün, ne ameliyat iyi! YAZIKLAR OLSUN DİYORUM! Asistanları da bildiğin azarlar gibi konuşurdu ama ayrılmışlar o asistanlar yenileri gelmiş! Neyse diyeceğim o ki yolundan bile geçmeyin bu doktorun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…