L
lcivcivl
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lcivcivl
-
ben sana fakültedeki prof.dok. selcuk kırlı "yı öneririm bursanın eni iyi doktorudur..
merhaba, ben bursa da psikolog şahin uçar ı tavsiye ederim. tanıdığım birkaç arkadaşım ve ablam onunla görüştü. mennun kaldılar. ama ücreti yüksek gelebilir. ilaç kullanmaktan çok psikoterapi yi bende öneririm. ilaçla tedavi bence artık pek tercih edilmeyen bir tedavi şekli. çok gerekmedikçe ilaç almayın derim ben :)
merhaba, ben bursa da psikolog şahin uçar ı tavsiye ederim. tanıdığım birkaç arkadaşım ve ablam onunla görüştü. mennun kaldılar. ama ücreti yüksek gelebilir. ilaç kullanmaktan çok psikoterapi yi bende öneririm. ilaçla tedavi bence artık pek tercih edilmeyen bir tedavi şekli. çok gerekmedikçe ilaç almayın derim ben :)
Lütfen Bursa da bugün acil psikolog lazım .. pazar günü bulamıyorum açık yer lütfen yardım edin..
ben bursada klinik psikolog olarak YEŞİM CANLIYI tavsiye ediyorum o kadar içten samimi bir kişiki daha o an inanın rahatluıyorsunuz ben her seferinde seans günümü sabırsızlıkla bekleyerek gidiyorum ve inanın çok memnun kaldım herkezede içtenlikle tavsiye ederim içiniz rahat gidebilrisiniz...
mrb şahin uçarın seans fiyatı nr kadar acabamerhaba, ben bursa da psikolog şahin uçar ı tavsiye ederim. tanıdığım birkaç arkadaşım ve ablam onunla görüştü. mennun kaldılar. ama ücreti yüksek gelebilir. ilaç kullanmaktan çok psikoterapi yi bende öneririm. ilaçla tedavi bence artık pek tercih edilmeyen bir tedavi şekli. çok gerekmedikçe ilaç almayın derim ben :)
Bugün gittim bu tavsiyeye dayanarak hemde fiyatı uygun geldiği için ama 100 girişte 75 teste 100 Cuma günü 100'de haftaya vericez bakalım şimdilik iyi ilgi güzel ama sonuca bakıcam yazarım sizlereArkadaşlar bende size tecrübemi paylaşmak istiyorum. Çocuğumun bazı korkuları nedeniyle Bursada ilk önce iki psikoloğa gittim ama hiçbir fayda görmedim. Hem zamanım boşa gitti hem de param. Daha sonra işyerimde (uludağ üniv.tıp fakültesinde) bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine hayat hastanesinde uzman psikolog filiz yakmaz basılgana gittim.Gerçekten çok başarılı ve çok yardımsever bir insan.Çok şükür şu an problemimizi atlattık.Size tavsiyem özel bir büroda kendi işini yapan bir psikolog yerine bir hastanede görev yapan psikoloğa gitmeniz. Hem gerektiğinde diğer branşlardaki doktorlarlan görüşme imkanı yaratılıyor hem de fiyatlar daha uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?