Saç Rengi ve Saç Boyama ACİL boyadan kurtulmam için yardım

mutsuzprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
263
1
96
Ankara
dün saçımı koleston naturals küllü kumrala boyadm zemin rengi orta kestane gibi bişey doğal yani saçlarım tupturuncu bişe oldu üst tarafı daha açık alt tarafı koyu bide bnm bu saçtan kurtulmam lazım okula fln böyle gidemem boyayı akıta bilirmiyim yada en basitinden saçımı koyu renge mi boyasam:99: napsam yarıdm edin....

Küllü bir renge boyadın saçların turuncumu oldu ? Çok ilgiç.Kumral boya kapanır

evet önceden de zaten vardı turunculuk ama açılınca iyice belli oldu aslında tam turncuda değil küllü ve turuncu arası gibi.. sabahki kadar aykırı gelmiyo bakabaka alıştım galiba ama yinede kumrala boyasam iyi olacak

canım ben de saçlarımı küllüye boyayıp turunculuğu kapatayım bari diyodummmm eyvaaahh eyvaahh... yazdıklarını okuyunca bi kere daha düşünüyorum şimdi en iyisi koyu mu yapmak acaba yaaaaaa??????

canım valla bn sana boyamada diyemem ki şimdi... foto nasıl eklenio eklesemde yardımcı olabilsem belki sende aynı şey olmaz çünkü bnm saçım açık değildi kestane olduğu için böyle olmuştur diye düşünüyorum bn.. kumrala yakın bi renkse bnce kızıllık olmaz ama

:) ben sana saçımın rengini başka türlü yollasam oluurr muuu::))) şimdi resim yok bu saçımla resim çek yüklemeye çalışşşş :)) dur linkini atayım saçım şu an böyle...

Loreal ,Schwarzkopf,Wella,Garnier

küllülerle boyayım diyodum bir ablam aradı az önce o da ankarada güzellik salonu işletiyor bildim bileli bu işlerin içinde.. sana yakışıcak olan küllü falan değil git 9.0 koleston al içine de 9luk peroksit koy o yakışır dedi:) dedim abla naaapptıınn sapsarı olurummm dedim o zaman boya aynı olsun ama 6lık peroksit koy dedi:))))
karışık olan kafam daha fenaaa karıştı canım anlıycannn... ama ben orta bi renk istiyorum yani sappsarı değil...
turuncumsu değil..

benimde olmuştu öyle canım sebebi de bip kısımları kendi saçımdı boyasız ama yarıdan sonrası boyalı saçtı yarısı ayrı renk yarısı ayrı renk olmuştu saçlarımın hemen siyaha boyadım ve hala siyah kullanıyorum

canım ben pek anlamam bu boya işlerinden kafama estikçe eğlencesine boyarım ama illa küllü kumral istiyosan boya ilkinde belki istediin renk olmaz ama bnce ikinci boyamada istediin tonu yakalayabilirsin bn uğrasmak istemiyorum daha 17 yasındaım oyüzden koyu kumral aldım koyultcam şimdi onu boyuyacam saçımın alt tarafıylada dengelerim umarım yoksa işim zor

saol canım evet ya ben küllüye boyuycam sanırımmm....::SSS

loreal 9.1 küllü sarı... ama fazla bekleme cok koyulmasın:) sarı ismine aldanmayın yani sürülüşü ile birlikte toplam 30 dk yeterli. düzelir canınızı sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…