- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 3.824
-
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
Çok sağolun.dolap arkalarina birakmis olabilir. hamilesiniz zararsiz bocek ilaclari var ilaclatin derim.
benimde rafin arkasinda 1 ceviz kalmis, bir suru kurt olmus 1 cevizde. kurttan kelebege donusmusler ben oyle farkettim
mutfakta kelebek gorup aa mujde gelcek ehuhe der gecerdim bir gun gercekle yuzlestim
sirkeli su ile sildim cevizi attim ama ilerleyen gunlerde gene vardi rafin tam arkasi yer, firin alti var yumurtlamis heralde ilaclattim birdaha gormedim . cocuklar vs evdeydik bir sikinti olmaz sadece 1 gun su degdirmeyin dedi o kadar.
raflarin icini bosaltir bi odaya serersiniz. tum dolap iclerini altlarini arkalarini fayansi vs ilaclar 1 gun sonra silip yerlestirirsiniz.Çok sağolun.
Peki; İlaçlatmak için mutfağı tamamen boşaltmam mı gerekiyor?
Çok çok huylandım. Güve olsa yine o kadar takmayacağım. Ama bu ne anlayamadım da. Normal saç bitinin büyüğü sanki.
İnternette tam bir bilgi yok. Peki insana da bulaşır mı? Bilgin var mı?kurufasulyeniz bitlenmiş telaşa gerek yok
Yok canım ya bir zararını görmedim ben hiçİnternette tam bir bilgi yok. Peki insana da bulaşır mı? Bilgin var mı?
Ayyy çıldıracağım.