acil bişeyler soyleyin kızlar

minelkaren2009

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
226
45
13
Kızlar bende alt karında şişkinlik var ve geçmiyor adet oldum adetimden bir kacgun sonra geçmişti bir iki gündür tekrar başladı sizce neden ?

Ya canım geçmiyor günlerdir bu şişkinlik rahatsızlık hissi öyle gazda yokki sadece şişkinlik var gebelikle bi ilgisi yoktur dimi regldan önce vardı regl sırasında da sonra geçti şimdi yine var ramazanda da olduve gecen ayda vardı bu şişkinlik

test yaptın mı peki

Beklemekten başka yapacak bisey yok hayırlısı inşallah..iki gebeligimde de aynı şişkinlik vardı bende de..ikinci gebeligim geç döllenmeydi..adetim 10 gün gecince kanda çıktı anca az bir değerle..sende bekle bakalım

Kızlar bende alt karında şişkinlik var ve geçmiyor adet oldum adetimden bir kacgun sonra geçmişti bir iki gündür tekrar başladı sizce neden ?
Soğuk almışsin canım sen bol bol maydanoz suyu kaynat iç geçer birde oluyor bazen eğer ağrı yaparsa bir Dr ye görünmende fayda var.

Canım ama ben regl oldum mayıs ayıreglmdada aynı şişkinlik oldu ve regldan 3 gun sonra beta hcg negatifti olabilirmiki böyle birşey ? Ve temmuz ayı adetim taa 27sinde canı

Soğuk almışsin canım sen bol bol maydanoz suyu kaynat iç geçer birde oluyor bazen eğer ağrı yaparsa bir Dr ye görünmende fayda var.
geldi canım şükürler olsun içtim maydanoz suyu ve geldi gerçekten işe yarıyorMuş tesettür hepinize tavsiyeleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…