- 9 Kasım 2024
- 64
- 26
- 25
-
- Konu Sahibi mervelicin
Hem bosalma olmamış hem çok yeni düşük yaşamissnz imkansız bence.İki hafta önce bir düşük yaptım doktor 4-5 ay hamilelik düşünme dedi benim de düşük kanamam daha 1 hafta önce bitti eşimle ilişki yaşadım korunmasız ama içime boşalmadı 2 gündür sol arka bacağıma bıçak batıyor gibi ve bugün çok hafif kan gördüm peçete de 2 gündür baş ağrısı ve yorgunlukta var acaba hamile kalmış olabilir miyim yeniden?
Ama yine de daha dikkatli korunun doktorun tavsiyesine uymak adına en azından 2-3 adet görene kadar bence.Her şey olabilir. Adet zamanı geçip test yapmadan bilemezsiniz. 4/5 ay uzun bir süre aslında küretaj olmak durumunda kalanlara bile 3 ay falan deniyor neden o kadar uzun tutmuşlar anlamadım.
Teşekkür ederim1haftada belirti vermez, tamamen iyilesmediginiz için böyle olmuş, geçmiş olsun.
Bilmiyorum ilk gebeliğimdi doktor böyle dedi kürtaj olmadımHer şey olabilir. Adet zamanı geçip test yapmadan bilemezsiniz. 4/5 ay uzun bir süre aslında küretaj olmak durumunda kalanlara bile 3 ay falan deniyor neden o kadar uzun tutmuşlar anlamadım.
1 yıllık evliyim ve ilk gebeliğimdi hayır ben de imkansız diyorum ama sabah azıcık kanamayı görünce aklıma birden o geldi acaba olabilir mi diye merak ettimEvli birinin ice bosalma olmadi ama hamile miyim diye dusunmesi ayri dusundurucu
Bosalma olmadiysa vahiy yoluyla mi gelecek bacim spermler?
Bosalma olmadigi surece imkansiz1 yıllık evliyim ve ilk gebeliğimdi hayır ben de imkansız diyorum ama sabah azıcık kanamayı görünce aklıma birden o geldi acaba olabilir mi diye merak ettim
Vardır bir bildiği tabi bir şey diyemiyorumBilmiyorum ilk gebeliğimdi doktor böyle dedi kürtaj olmadım
Imkansız değil. Geri çekilme bir korunma yöntemi değilBosalma olmadigi surece imkansiz
Dusuk sonrasi kanama bitisi ustune ilk iliski olmasiyla olusan biseydir o
Geride kalan kan gelmiştir leke olarak