Gebeliğe Hazırlık Acil bir sorum var kizlar!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bsrkya123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
1.070
911
73
28
Daha dün sordum kimse cevap bilr vermefi. Insan caresit olunca gercekten nerelerden yardim bekliyor iste. Esinin testisinin kücük oldugundan dolayi yinede hamile kalabilen varmi? Veya hamilelige engel oldumu sizde. Olduysada neler yaptiniz.

Canim bunun icin uroloji nededi o onemli birde kucukluk onemli degil onemli olan saglikli yeterli sayıda sperm uretebiliyormu?

Canim bunun icin uroloji nededi o onemli birde kucukluk onemli degil onemli olan saglikli yeterli sayıda sperm uretebiliyormu?
Uroloji bunu dedi sadece. Iste normali 15-18 hacim olmasinlazimken sizde 6 ml hacim oluyordue dedi. 2 hafta sonra spermi kontrol edicekler.. bilmiyorum doktoe resmen iste kücük yüzde 90 cocuk olmamasi sizden kaynaklaniyor felan dedi yani. Sirf bi görüntüden bunu söyledi. Psikolojim bozuldu valla

E kücük olunca bu sefer fazla üretmeye yer olmuyor. Öylede olunca cpcuk olmasi icin yeterince sperm olmayabilir dedj bilmiyorum bakalim 2 hafta bize zehir olacak artik.. bekle bekle o zor.

Moralini kesinlikle bozma var oyle bir tanıdığım hicte oyle olmadi ikiz cocuklari var yüzde 90demis birde once bir tahliller ciksin dur bakalım esininde moralini bozma

E kücük olunca bu sefer fazla üretmeye yer olmuyor. Öylede olunca cpcuk olmasi icin yeterince sperm olmayabilir dedj bilmiyorum bakalim 2 hafta bize zehir olacak artik.. bekle bekle o zor.
Uzulme testler bir çıksın sen bu arada sakinliğini koru testler negatif bile gelse bir ölüme care yok biliyorsun herseyin bir tedavisi var olan spermler toplanıyor bir sekilde tedavisi var üzülme

Test yaptırmadan stres yapmayın bence. Küçük olması sperm sayısını vs etkiliyor ise tüp bebek yaptırırsınız. Benim eşimin tek testisi var sayısı ilk testlerde düşüktü takviyelerle Ve beslenme iLe yükselmişti doktor normal yollarla olur demişti bendede çok sıkıntılar olunca tüp bebek yaptırdık hamile kaldım.

Tüp bebekte ne kadar sürdü hamile kalmaniz?

Test yaptırıp sonucu görmeden stres yapmayın. Bi sıkıntı varsada çözülür bi şekilde Allahın izniyle. Benim eşimede doktor ilk spermiyogram sonucuna bakarak sizin tüp bebekle bile olması çok zor tarzı bişey söylemişti. Takviyelerle filan normale yakınlaşmıştı değeri.

Aynen oyle cok iyi örnek moral olmussunuz

Hmm anladim. Siz iste onlardada öylrdi deyince dogal yollarla oldu sandim
Canim olsun sonucta bir sekilde gebelik olsu onemli olan gebe olmasi degilmi bak insanlara rahimi yok dogustan yada sıfır sperm sayisi imkansizlikarda var sen hic modunu düşürme Allah yardim eder moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…